… zamenjala za kostim peščene barve s širokimi hlačnicami.

Odkar je pred več kot desetletjem postala delujoča članica kraljeve družine, je valižanska princesa za svoje uradne obveznosti sestavila brezhibno uniformo; od plašč-oblek Catherine Walker in kostimov za uradne priložnosti, do suknjiča in oprijetih kavbojk za športne dogodke.

Medtem, ko se je v prvih letih svojega kraljevega dela naslanjala predvsem na cvetlične obleke, so zdaj njena oblačila najpogosteje kostimi, elegantna bela majica in salonarji. Pri tem je bodoča kraljica v zadnjem tednu kar trikrat oblekla to formulo, ki je v mnogih pogledih idealen poslovni videz za sodobno princeso – je uglajen in formalen, vendar je zaradi majice pod njim namesto bluze videti bolj sproščen kot uradna pisarniška oblačila.

Čeprav je valižanski princ trenutno v New Yorku, je Kate ostala v Londonu in včeraj obiskala Ulice rasti – neprofitno dobrodelno organizacijo za posredovanje mladim v Aldgatu v vzhodnem Londonu, kjer je govorila z delavci, pozdravila mlade in se celo ustavila za selfije.

Njen kostim znamke Roland Mouret, ki ga je izbrala, ima izrazito jesenski pridih, saj se je odločila za kremasto bež barvo, ki je eden od prevladujočih odtenkov za jesen/zimo 2023. Silueta je prav tako sodobna, saj ima visok pas in široke hlačnice, ki segajo skoraj do tal.

Tudi tokrat je Kate kostim kombinirala s svojim preverjenim belim topom, videz pa je dopolnila s salonarji Gianvito Rossi karamelne barve, ki so se odlično ujemali s kostimom (usklajevanje barve čevljev in obleke je ena od njenih značilnih stilskih rešitev) in preprostimi uhani.

PREBERITE TUDI: Princesa Kate ponovno očarala z izbiro obleke ob obletnici smrti pokojne kraljice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj