Notranji vir iz palače je za britanski Daily Express zatrdil, da valižanska princesa “spet dela iz postelje” v Adelaide Cottage na posestvu Windsor, saj se pripravlja na vrnitev k javnim obveznostim okoli velike noči.

Vir je dodal, da Middletonova že “načrtuje obveznosti in se pogovarja s svojo ekipo”, da bi se pripravila na vrnitev. Vendar pa Kensingtonska palača zatrjuje, da ne bo stopila v javnost, dokler si ne bo popolnoma opomogla.

42-letna Middletonova je bila v začetku meseca operirana. Čeprav razloga za operacijo niso razkrili, je šlo za resen poseg, ki pa, kot zatrjujejo, ni bil povezan z rakom. Kljub temu da je bila operacija načrtovana vnaprej, je vir razkril, da je bil poseg tako tajen, da niti njeni najbližji svetovalci niso vedeli, da bo šla pod nož, saj sta z možem, princem Williamom, želela ohraniti zasebnost.

Trije otroci para, desetletni princ George, osemletna princesa Charlotte in petletni princ Louis, matere na londonski kliniki niso obiskali, vendar naj bi se med bivanjem z njo družili prek FaceTima. Dvojica naj bi se odločila, da bo najbolje, če bosta otroke “zaščitila”, “da bi preprečila skrbi”.

Entertainment Tonight je tudi zapisal, da je Middleton “navdušena”, da se je vrnila v Adelaide Cottage s svojimi otroki in možem, ki se je prav tako umaknil od svojih kraljevih dolžnosti, da bi pomagal ženi pri okrevanju.

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, da je operacija Kate Middleton zavita v tako skrivnost

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj