Vodilni uslužbenci Kate Middleton menda niso bili v stiku z njo od njenega izginotja zaradi domnevne ‘operacije trebuha’, zaradi česar so čedalje bolj zaskrbljeni.

“Nekaj Kateinih višjih uslužbencev je ni moglo videti ali govoriti z njo, za operacijo pa sploh niso vedeli, dokler ni bila objavljena, zato jih je presenetila,” je v sredo tedniku Us Weekly povedal vir.

“Le nekaj ljudi ve, kaj se v resnici dogaja, in so strogo tiho.”

Januarja je Kensingtonska palača objavila presenetljivo izjavo, v kateri je pisalo, da ima 42-letna Middletonova “načrtovano operacijo trebuha” in da bo v bolnišnici ostala dva tedna, nato pa še tri mesece okrevala doma.

Odkar naj bi jo odpustili iz bolnišnice, je Middleton po navedbah vira imela dva obiskovalca: kralja Karla III. in kraljico Camillo. Vendar pa kraljevi insajder ugotavlja, da princesino izginotje obkroža “tančica skrivnosti”, kar naj bi povzročilo dodatno zmedo in zaskrbljenost.

Palača je pod drobnogledom zaradi tega, kako je obravnavala vsa ugibanja okoli Middletonove.

Objavili so fotografijo, ki je bila očitno povsem ponarejena, zaradi čear so agencije dale poziv za uničenje. Middleton se je nato opravičila z objavo na X, v kateri je zapisala, da “tako kot mnogi ljubiteljski fotografi občasno eksperimentira z urejanjem”.

Vendar so mnogi mnenja, da Middletonova v resnici ni napisala te objave, eden od notranjih virov pa je povedal, da naj bi bila objava nenavadne fotografije ob materinskem dnevu “kolektivna odločitev”.

“Ideja je bila, da bi se Kate zahvalila članom javnosti za vso podporo in hkrati odpravila nekatere od teh govoric o zaroti,” je za časopis zatrdil informator. A Kensingtonska palača ni želela objaviti izvirne slike, na kateri Middletonova pozira s svojimi tremi majhnimi otroki, kar je še dodatno podžgalo govorice.

Paparaci naj bi jo v tem času opazili dvakrat, in sicer na enem posnetku, ko je z 41-letnim Williamom zapuščala grad Windsor. A izkazalo se je, da je bila tudi ta fotografija prirejena s Photoshopom.

PREBERITE TUDI: Uradno: Po škandalu s fotografijo Kate Middleton kraljeva palača izgubila vse zaupanje javnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj