Čeprav se je princesa Walesa od poroke leta 2011 le štirikrat udeležila podelitve nagrad BAFTA, se je po vsaki pojavi na rdeči preprogi znašla na naslovnicah.

In to upravičeno.

Na letošnji slovesnosti, ki je potekala v Kraljevi festivalski dvorani, je Kate nadaljevala svoj nedavno posvojeni trend recikliranja kosov iz svojega obsežnega osebnega arhiva. Tako je v Southbank centru nastopila v obleki Alexander McQueen z odkritim ramenom, ki jo je nosila že na dogodku leta 2019, vendar tokrat z okrasnim dodatkom na rami.

H glamuroznemu učinku videza je prispeval tudi par kontrastnih črnih rokavic do ramen. Ta dodatek iz obdobja regentstva je v zadnjih nekaj letih postal med zvezdniki zelo priljubljen, številni oblikovalci pa so na modnih revijah za pomlad/poletje 2023 ta damski slog prikazali po svoje: oglejte si nabrane in z biseri posute iteracije Simone Rocha, Diorjeve modele z izrezi in cvetlične kreacije iz škrlatnega usnja Bottega Veneta. Kate je, kot vedno, ohranila klasiko v gladki, preprosti črni barvi.

In kateri kos princesinega videza tega večera je bil najbolj presenetljiv? Njena izbira nakita – namesto da bi nadela nekaj iz kraljeve zakladnice, se je za uhane odločila za priljubljeno blagovno znamko Zara; vpadljivi viseči uhani v zlati barvi, posuti s kamenčki, so stali le 20 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj