Valižanska princesa se za uradne priložnosti praviloma poslužuje nakita iz kraljeve dediščine, od uhanov z dvojnim safirjem in diamanti princese Diane, ki jih je nosila na Trooping the Colour konec prejšnjega tedna; do uhanov Greville kraljice Elizabete II, ki jih je nosila na poroki jordanskega prestolonaslednika Huseina in princese Rajwe Al Saif v začetku tega meseca.

Za petkov nastop na Royal Ascotu pa je Kate izbrala cenovno dostopnejši nakit, in sicer uhane Esmee znamke Sézane, ki so zlati filgran s črnimi kroglicami. Bodoča kraljica je dodatek kombinirala z dih jemajočo rdečo obleko Alexandra McQueena in klobukom Philipa Treacyja (oba oblikovalca sta njena prva izbira) ter ujemajočo se pisemsko torbico Hermès in čevlji Jennifer Chamandi.

To ni prvič, da je Kate nosila Sézane, pariško blagovno znamko, ki jo je leta 2013 ustanovila Morgane Sézalory. Lani na božični dan je bodoča kraljica uhane Dina te blagovne znamke kombinirala s kaki plaščem znamke Alexander McQueen, medtem ko se je marca 2022 na obisku v Belizeju odločila za velike uhane Charlie z velikimi modrimi kroglicami.

Ker se Sézane zavzema za uporabo bolj trajnostnih materialov, ni nepričakovano, da je Kate ljubiteljica te znamke. Bodoča kraljica čedalje bolj zavestno pristopa k svoji garderobi, pa naj gre za športne kose iz dediščine ali ekološko usmerjene blagovne znamke – in to velja tudi za njeno škatlico z nakitom.

Sicer pa je Kate je v Ascotu blestela tudi z izjemno redko vintage torbico – nosila je rdečo pisemsko torbico ‘Rio’ francoske luksuzne znamke Hermes. Sicer ima na svojem seznamu modnih dodatkov kar lepo število dizajnerskih torbic, a ta je še posebej posebna: model Rio, ki je bil najbolj priljubljen v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je bil ukinjen že pred desetletji, zato ga je res izjemno težko dobiti.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton v izjemno glamurozni suknjič-obleki, ki spominja na Chanel

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj