Kensingtonska palača je nedavno operacijo opisala kot “načrtovano”, vendar niti najbližji valižanske princese o njej niso imeli pojma.

Pred njeno hospitalizacijo 16. januarja “ni nič kazalo, da bi bilo z 42-letno Middletonovo kaj narobe”, viri pa so navedli, da je bila novica “presenečenje” celo za družinske prijatelje in ljudi, ki “tesno sodelujejo” s kraljevo družino.

Princeso so v javnosti nazadnje videli 25. decembra, ko sta z možem, princem Williamom, svoje tri otroke, desetletnega princa Georgea, osemletno princeso Charlotte in petletnega princa Louisa, odpeljala na božično bogoslužje.

Kate Middleton naj bi bila videti v redu še 9. januarja, ko je zasebno praznovala svoj rojstni dan z družino v Adelaide Cottage v Windsorju v Angliji.

Le teden dni pozneje je palača svetu sporočila, da je bodoča kraljica v tišini prestala “uspešno” operacijo – ki je bila, kot se da razumeti iz njihovih, “velika”, vendar ni bila povezana z rakom – in da bo na londonski kliniki ostala celih od 10 do 14 dni izjav in nato doma okrevala kar tri mesece.

Več informacij iz spoštovanja njene zasebnosti niso želeli razkriti.

“Je v odličnih rokah in doma bo imela veliko oskrbe in podpore,” je povedal vir blizu kraljeve družine in dodal, da bosta princesina starša, Michael Middleton in Carole Middleton, “pomirjujoča, ko se bo vrnila v Windsor na okrevanje.”

Kraljevi informator je pred tem povedal, da bo 41-letni William preložil tudi svoje uradne nastope, da bi lahko skrbel za svojo ženo in njune otroke. 41-letnega valižanskega princa so 18. januarja fotografirali, ko je obiskal Kate v bolnišnici.

Nekdanja vojvodinja Cambriška ni edini starejši član kraljeve družine, ki trenutno ne opravlja kraljevih dolžnosti.

Manj kot dve uri po tem, ko je Kateina hospitalizacija prišla na naslovnice časopisov, je Buckinghamska palača razkrila, da bo kralj Charles III. opravil “korektivni poseg” zaradi povečane prostate, zaradi česar bo moral tudi on “za krajši čas” odložiti svoje javne obveznosti.

Z resno diagnozo pa se je ponovno soočila tudi Fergie, ki so ji odkrili maligni melanom.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton v bolnici zaradi operacije trebuha; mnogi v šoku

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj