Princesa Kate se je za božič izognila tradicionalnim elegantno kraljevsko modro obleko, ko se je na božični dan udeležila maše v Sandringhamu.

Valižanska princesa, ki je vedno videti kot vzor elegance in popolnosti, se je odločila za preverjen outfit – eleganten plašč z všitim pasom. Pod plaščem je nosila temno moder pleten puli, ki je idealen za zaščito pred decembrskim mrazom! Spodaj je oblekla dolgo široko v temno modri barvi, ki se je ujemala s pulijem.

Videz je dopolnila s klobukom v petrolej modri barvi ter mornarsko modre škornje iz semiša z – jasno – visokimi petami.  Za nakit je izbrala safirno-diamantne uhane, ki so zelo podobni njenemu zaročnemu prstanu, ki je prvotno pripadal moževi materi, princesi Diani.

Med potjo v cerkev je držala za roko s svojo hčerko, princeso Charlotte, ki je bila videti enako elegantno kot njena mati, saj je na ta poseben dan nosila lovsko zelen plašč in lakaste čevlje Mary Jane, lase pa je imela spletene v kito, ki je bila na pol dvignjena, na pol spuščena.

Princ George je bil v modri obleki kot njegov oče, princ William, videti eleganten kot vedno, vendar je bil mali Louis tisti, ki je najbolj očaral, saj je bil oblečen v čudovite hlače iz tartana, ko se je v cerkev sprehodil z drugo sestrično Mio Tindall, hčerko Mika in Zare Tindall.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton se je na božičnem koncertu pojavila v krem-beli barvi od glave do pet

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj