… jo praviloma skoraj brez izjeme videvamo v enobarvnih kosih in preprostih krojih. Za obisk nacionalnega zgodovinskega muzeja včeraj pa je še posebej prijetno presenetila s svojo uglajeno izbiro, saj je naravnost blestela v skrbno izbranih, jesenskih barvah, ki ji izvrstno pristajajo.

Nosila je oprijet tanek pleten pulover v temno bordo barvi ter široke, elegantno padajoče hlače v olivni barvi. Da videz ne bi bil preveč pust in monoton, ga je dopolnila z majhno Chanelovo torbico v bordo barvi, ki se je ujemala s puloverjem, ter čevlji Tod’s.

Torbica, ki jo je izbrala vojvodinja, je prešita Chanelova klasika iz telečjega usnja, in sodi v kolekcijo jesen/zima 2015. Očitno ji je zelo všeč, saj jo je, odkar jo je kupila, že večkrat nosila, med drugim na izletu na Les Invalides leta 2017 ter na kraljevi turneji po Švedski leta 2018.

Torbica sicer sodi med najdražje kose vojvodinje garderobe – poleg torbic znamk LK Bennett, Jimmy Choo, Mulberry ter Aspinal of London. A vojvodinja vedno poskrbi za uravnotežen javni videz, saj luksuzne kose vedno kombinira s cenovno bolj dostopnimi. Konec tega meseca se odpravlja v Pakistan, kjer bkmo prav tako zagotovo videli kar nekaj damskih outfitov, po katerih se bomo lahko zgledovali.

PREBERITE TUDI: 40-a so nova 20-a! Zvezdnice, ki jim je prav malo mar za staranje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj