Ko je po prazničnem decembru Kate Hudson stopila na tehtnico, je bila vse prej navdušena nad tem, kar je pokazala. Zredila se je namreč kar za 5 kilogramov, zato je pripravljena, da se vrne na stare tire. Tako si je za leto 2020 postavila nov cilj.

Igralka je v videu, ki ga je objavila na Instagramu, potožila svojim 11 milijonom sledilcem, da se je zredila čez praznike. “Sem stopila na tehtnico … nisem bila ravno navdušena,” je 40-letna Hudson povedala v videu. “Ampak ok, ker vem, kako to urediti.”

Mati treh otrok je razkrila, da trenutno tehta 62 kilogramov, a meni, da je to večinoma voda. “Sem precej mišičaste postave, zato tehtam več, čeprav sem vitka … pomembno je, da ljudje to razumejo!” je dejala. “Teža v mišicah je dobra teža.”

Hudson je še povedala, da je njena idealna teža 56 kilogramov ter da bo začela delati v smeri, da to doseže. Namen ima tudi deliti, kaj bo počela, da bo dosegla želeno težo. “Vas bom peljala s sabo na tem potovanju,” je povedala svojim sledilcem.

Hudsonova je sicer že dolgo časa zelo aktivna pri osveščanju o pomembnosti redne rekreacije, kar počne s pomočjo promocije svoje linije športnih oblačil Fabletics ter kot bivša Weight Watchers ambasadorka.

Kot zaposlena mati je v preteklosti že povedala, da si vedno vzame čas zase in a poskrbi za svoje zdravje, ob tem pa skrbi za svojo hči Rani Rose, 1 leto, ter sinova Bingham Hawn, 8, in Ryder Russell, 15.

“Težko je, ko imaš otroke,” je priznala. “Vsak je na vrsti pred tabo in moraš najti čas, da osredotočiš tudi samo nase.”

PREBERITE TUDI: Kate Hudson razkrila svojo neverjetno učinkovito dieto

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj