Kate Beckinsale je zelo razjezilo, ko so jo začeli obtoževati, da si je dala botoks. V intervjuju s časnikom The Sunday Times, je 47-letna igralka razkrila resnico glede svojih lepotnih posegov ter domnevanj, da se jih poslužujejo vse ženske v Hollywoodu.

“Sama nisem naredila ničesar,” je dejala. “Nič nimam proti, če ljudje to počnejo. Me pa zelo razjezi, ko mene obtožijo, da sem kaj naredila, ker dejansko nisem.”

“Bojim se paralize svojega obraza,” je nadaljevala. “V moji glavi je še vedno glas moje mame, zelo glasen, ves čas. Moja mama ni šla niti do kozmetičarke, sumničava je bila do vseh teh zadev, pa izgleda naravnost izjemno in sijoče. Vem, da če bi šla na botoks, bi dobila kake povešene veke in mama bi mi rekla ‘Saj sem ti rekla! Vidiš? Nikoli ne bi smela narediti tega.'”

A čeprav se boji botoksa, je Kate Beckinsale povedala, da je šla na tako imenovani ‘vampirski lifting’, kjer ti lastno krvno plazmo injicirajo v obraz za zategnjen in sijoč videz.

Kar se tiče njenega mladostnega videza, pa se zahvaljuje predvsem svojim dobrim genom: “Cela moja družina načeloma izgleda mladostno,” je povedala. “Celo moj pes je star 9 let, pa izgleda kot mladiček.”

“Ljudje so me začeli pri 33-ih strašiti, kaj bo, ko bom dopolnila 40 let,” je nadaljevala. “Če te takole strašijo, dosežejo samo, da ti postane vseeno.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj