Igralka je dejala tudi, da je še vedno ganjana nad “številnimi podpornimi in neverjetnimi sporočili, ki sem jih prejela od prijaznih neznancev”.

V nedeljo je 50-letna igralka zapisala, da so njeni sledilci pred kratkim videli “majhen vpogled v dokaj stalno zmerjanje in ustrahovanje, ki ga lahko precej redno prejemam na tej aplikaciji”.

“Najprej želim povedati, da me je preplavila množica podpornih in neverjetnih sporočil, ki sem jih prejela od prijaznih neznancev, ki so za dva milijona odstotkov številčnejša in močnejša od kretenov,” je zapisala.

Ob objavi je Beckinsale delila videoposnetek z nastopa v oddaji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon leta 2019, da bi poudarila pozitivno interakcijo, ki jo je imela na družbenih omrežjih.

V posnetku pokaže svojo sposobnost lažnega kihanja. Beckinsale je povedala, da jo je nekoč na Instagramu kontaktirala neka ženska in ji povedala, da je njenemu sinu, ki ima avtizem, posnetek všeč.

“Ženska je dejala, da je njen sin postal obseden s tem posnetkom kihanja, ga vedno znova zahteval, nato pa je nenadoma izrekel prvo besedo, ki jo je izrekel v življenju, in ta beseda je bila ‘Ahoo’,” se je spominjala.

“Naj se zahvalim vsem, še posebej pa tisti gospe, za katero si želim, da bi mi še enkrat poslala sporočilo, da bi se ji lahko ustrezno zahvalila,” je dodala Beckinsale. “Zaradi nje in vas sem ostala tukaj in menim, da so ljudje v končni fazi dobri in da je priložnost, da se povežemo z neznanci, lahko tako neverjeten dar.”

Igralka pa je na družabnih omrežjih izpostavila tudi moške, s katerimi je imela negativne izkušnje.

“Razen če si zatežen star prdec, ki meni, da bi morale ženske ostati v kuhinji, ali kakšen drug zoprnež, v tem primeru je to darilo, podobno kakcu,” je zapisala. “Rada vas imam, vi tadobri, xxx”

Beckinsale se je v preteklosti že odzvala ljudem, ki so jo na Instagramu nadlegovali. Leta 2019 je povedala, kako se bori s tem, da se neznanci preko družbenih omrežij vtikajo v njeno zasebno življenje.

“Če se vsi znašajo nad tabo, ti je lahko za trenutek nekako hudo – še posebej, če v resnici ne delaš nič narobe,” je takrat dejala. “Če daviš veverico ali koga prizadeneš, to razumem – toda če živiš svoje življenje na razumno spoštljiv način, si ne bi smel nihče dovoliti, da te napada.”

Beckinsale je o svoji spletni osebnosti dodala: “Nisem oseba, ki bi rada uporabljala družbena omrežja, vendar je lepo imeti ta majhen kotiček, ki odraža mene.”

PREBERITE TUDI: Zvezdnica pobesnela ob obtožbah, da si je dala botox

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj