… zaključene kolekcije oblačil in modnih dodatkov. Kaia je bila seveda navdušena in rezultati sodelovanja so končno na ogled in kmalu tudi naprodaj. To je največje Karlovo sodelovanje doslej. Kolekcija, poimenovana preprosto Karl Lagerfeld x Kaia, je popolna kombinacija pravega Parižana in Američanke z zahodne obale.

Kosi kolekcije so precej nenavadni, npr. oprijet pajac v videzu lakastega usnja; spet drugi klasični s trendi pridihom, npr. motoristične jakne in suknjiči z dvojnim zapenjanjem. Sicer pa je veliko monokromatskih kosov, predvsem črno-belih in z dodatkom rdeče. Kosi kolekcije so že ‘choker’ ogrlice, nogavice nad koleni, mini nahrbtniki, superge in klobuki, okrašeni z verižicami.

Karl Lagerfeld, sicer tudi izjemen fotograf, je fotografije za kolekcijo posnel sam v svojem 7L studiu v Parizu; fotografije za ‘lookbook’ pa so bile posnete v Los Angelesu, od kjer prihaja Kaia Gerber.

Lagerfeld je sicer povabil Kaio, da je odprla njegovo modno revijo oktobra lani ter jo opisal kot “mladostno in neodvisno”. Oblikovalec s tem sodelovanjem upa na enak uspeh, kot ga je imel Tommy Hilfiger, ko je sodeloval z Gigi Hadid. To sodelovanje mu je prineslo 90 % porast obiska njegove spletne strani Tommy.com v le 48 urah po predstavitvi kolekcije septembra 2016. Bo kolekcija Karl Lagerfeld x Kaia dosegla enak uspeh? Bomo videli, kaj bo povedal čas.

PREBERITE TUDI: Karl Lagerfeld z novo ljubeznijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj