Kreativni direktor Chanela Karl Lagerfeld je s svojo ljubljenko, mačjo lepotičko Choupette, predstavil zadnjo zaključeno kolekcijo, ki je naravnost čudovita. Francoska umetnica Tiffany Cooper je ustvarila nekaj slik slavnega 'oče-mačka' dueta, ki naj bi bila na poletnem popotovanju. Slike so naslikane ne majicah, puloverjih in modnih dodatkih kot so denarnice, oblikovane v obliki mačk, denarnic v slogu Karla Lagerfelda ter črni in beli ovitki za mobilne telefone. Cene izdelkov v kolekciji so med $50 in $200 in so na voljo na StyleBop.com.

Slikarka Cooper je povedala, da jo je navdihnila močna povezanost Karla in njegove mucke. Sicer pa to ni prvič, da je bila Choupette njegova muza. Novembra preteklo leto je kot gostja nastopila v kolekciji ' Monster Choupette' svojega 'očeta', pri kozmetični hiši Shu Uemura pa ima celo svojo lepotno linijo. “Je kot človek, a prednost je, da je tiho. Ni treba debatirati,” je Lagerfeld povedal v nedavnem intervjuju. “Sovraži druge živali in sovraži otroke. Vedno je z mano in ima dve osebni služkinji, ki se igrata z njo in skrbita za njeno lepo belo dlako, za lepotne tretmaje njenih oči in jo zabavata. Je center sveta. Če bi jo videli, bi razumeli. Je nekakšna Greta Garbo. Nekaj neponovljivega je v njej, načinu, kako se premika, kako se igra. Je inspiracija za eleganco. Za odnos.”

Choupette pa ima tudi svoj bančni račun. “Imela je dva projekta in preteklo leto zaslužila 3 milijone evrov,” je povedal Lagerfeld. “Ena je bila za avte v Nemčiji in druga za japonske kozmetične izdelke. Ne dovolim ji delati oglasov za hrano – za kaj takega je preveč sofisticirana.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj