… in kakšno je naključje. Tri zelo priljubljene slovenske pevke se trenutno mudijo na Kanarskih otokih (ampak ne skupaj), kjer uživajo v toplem soncu in si polnijo baterije za nove glasbene in podjetniške podvige. Kanarski otoki so tudi sicer zelo priljubljena turistična destinacija med Slovenci, očitno pa še bolj med našimi slavnimi.

Prva je na Kanarce odpotovala Eva Boto. Mlada pevka, ki smo jo lahko spremljali v lanski sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, kjer je suvereno pometla s konkurenco in zmagala, je potrebovala čas za počitek. Na čudovitem otočju jo je obiskal tudi njen sotekmovalec v oddaji David Amaro.

Po uspešno izpeljanem koncertu ‘Ples z zvezdami’ v Mariboru, je na Kanarsko otočje z družino odletela tudi Tanja Žagar.  Tanja je navdušena nad naravo in morjem. Vsak dan na družbenem omrežju Instagram objavi kakšno zanimivost in pokaže ,kako zelo vesela je, da si je končno vzela nekaj trenutkov zase in družino.

Na Kanarsko otočje je z družino odšla tudi Hajdi Korošec, včasih izjemno priljubljena pevka, danes bolj uspešna podjetnica, a zato nič manj znana. Tako kot Tanja Žagar tudi ona uživa v sončnih žarkih, se igra z otrokoma na plaži in predvsem polni baterije za nove podjetniške izzive.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj