Rapper in mož Kim Kardashian, Kanye West, namerava kandidirati za predsednika ZDA. “Zdaj moramo uresničiti obljubo Amerike tako, da zaupamo Bogu, poenotimo našo vizijo in gradimo svojo prihodnost,” je rapper, ki se je poskusil tudi kot modni oblikovalec, na Twitter zapisal 4. julija. “Kandidiral bom za predsednika ZDA.”

Nepričakovani podpornik

Kim Kardashian West je dejstvo, da o morda postala prva dama ZDA; komentirala le z objavo zastave ZDA ter posnetek najave svojega moža objavila kot Instagram zgodbo. Sicer pa ima Kanye West že podpornika: milijarder in ustanovitelj Tesle, Elon Musk, je 21-kratnemu nagrajencu Grammy napisal: “Imaš mojo popolno podporo!”

Westovi nameni niso novost

West je svojo namero, da bo nekoč kandidiral za predsednika ZDA, sicer najavil že pred leti, natančneje 2015, ko so mu podelili nagrado Video Vanguard Award na podelitvi nagrad MTV. Svojo namero je kasneje potrdil na festivalu Innovation Festival v New York novembra lani, ko je dejal, da bo kandidiral za leta 2024 predsednika: “Ustvarili bomo toliko služb!” je dejal množici.

Ljudje so skeptični

Seveda pa so ljudje skeptični glede njegovih namenov. Med drugim se ni lotil niti še birokracije, ki je potrebna, da bi lahko kandidiral.

PREBERITE TUDI: 10 najlepših moških na svetu po mnenju lepotnega kirurga

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj