Komplet Kanebo Sensai Silk Special Treatment Set vsebuje poleg intezivne 14-dnevne čvrstilne nege v originalni velikosti še vlažilni losjon in emulzijo za “dvojno vlaženje”. Ta komplet treh izdelkov bo vaši koži v dveh tednih vrnil čvrstost in gladkost, hkrati pa boste seznanjeni s Sensai “dvojnim vlaženjem” – lepotnim ritualom, ki vas bo gotovo prevzel in navdušil.

­Sensai Silk Special Treatment Set­


Set vsebuje:

  • 2 Weeks Night Firming Essence (2 x 4 ml) – 14-dnevna nočna čvrstilna esenca za vse tipe kože, prva pomoč za zamolklo, utrujeno in medlo polt, izpostavljeno notranjemu in zunanjemu stresu. Esenca, ki pomaga v koži ponovno vzpostaviti ravnovesje, mladosten, čvrst in svilnat videz in popolno strukturo. Celice na površini kože napolni z vlago ter v dveh tednih koži vrne čvrstost in gladkost.
  • Softening Lotion (moist) 50 ml – mehčalni losjon napoji kožo z vlago, s pomočjo katere se koža lahko zoperstavi škodljivim vplivom, istočasno pa zagotavlja optimalne rezultate nadaljnje nege.
  • Emulsion (moist) 30 ml – razkošna emulzija, ki se hitro vpije, izboljšuje odpornost, čvrstost, prosojnost in mehkobo kože.

Priporočena cena seta je 72 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj