Odkar imamo mobilne in pametne telefone, so mnogi nehali nositi ure. Nekateri za vedno, drugi so jih po določenem času začeli pogrešati. Če ste med tistimi, ki razmišlja o nakupu ure, ker vam je stara dotrajala ali ste se po dolgem času odločili, da jo boste ponovno nosili – ali pa ste le ugotovili, da potrebujete še dodatni model in barvo ure, da bo pristajala na vse vaše outfite – imamo pomemben nasvet za vas, ki ga velja upoštevati, če bi radi izgledali odraslo in šik in ne kot žrtev mode (‘fashion victim’).

Torej premer vaše ure naj ne bi bil večji od dveh tretjin vašega zapestja. To velja za vse oblike ur – kvadratne, pravokotne, okrogle in ovalne.

Zakaj je to pomembno?

Ker bo premajhna ura navidezno odebelila vaša zapestja in roke in tako ustvarila nesorazmeren videz; prevelika pa prav tako ne bo izboljšala videza, saj bo tudi delovala neskladno.

Tako bo večini ustrezal premer okoli 30 mm; če imate zelo drobna zapestja, okoli 26 in če precej močnejša, 35. kaj dosti večje ure pa na ženskih zapestjih ne bodo delovale ženstveno in usklajeno.

PREBERITE TUDI: Jopice so največji modni trend

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj