Prvi teden aprila bo čudovit, energičen in pozitiven; čas za nove začetke in priložnosti.

PREBERITE TUDI: 11 znakov, ki kažejo na to, da ste stara duša z veliko preteklimi življenji


Privlačite obilje

Lunin mlaj bo 5. aprila, takrat bodo energije močne za namere, manifestacije in privabljanje obilja. Nastavite ‘mindset’, premislite, kaj si želite in si to ustvarite.To je tudi odličen čas za organiziranje financ. Načrtuje prihranke za potovanje, sanjski dom ali karkoli si želite, da boste obilje še bolj privlačili. Opazujte svoje misli glede denarja. Konstantno živite v strahu, da nimate dovolj? Spremenite razmišljanje in cenite, kar imate. Zamislite si, da imate toliko denarja, kot ga potrebujete. Negativne misli o denarju bodo privlačili minus tudi na računu.

Planeti v retrogradnem gibanju

Aprila bodo nekateri planeti v retrogradnem gibanju, a te energije ne bodo tako močne, tako da teh učinkov na zavestni ravni ne bomo niti opazili.

Retrogradni planeti:

  • 10. 4. 2019: Jupiter,
  • 24. 4. 2019: Pluton,
  • 29. 4. 2019: Saturn.

V retrogradnem gibanju bodo ostali nekaj mesecev in potiho bodo vplivali na nekaj, kar se bo zgodilo v letu 2020. Morda se bomo tudi sami počutili, kot da moramo nekaj pripraviti.

Polna luna

19. aprila bo polna luna v znamenju tehtnice, premislite za nazaj, kaj morate razčistiti. Čutiti bo nekaj napetosti, zato premislite, preden spregovorite, še posebno, ko se gre za razmerja. Morda boste prav tako čutili potrebo, da spremenite svoje odnose in postavite meje. Določanje meja v naših odnosih je pomembno, a tvegano, saj je to pogosto tanka meja, ko užalimo druge. Polna luna bo pokazala na stvari, ki se jih mora rešiti.

Dan po polni luni se zodiak obrne v znamenje bika, kar pomeni preobrat energije. Sledite tej prizemljeni in umirjeni energiji bika in si vzemite čas za sprostitev.

Skratka, aprila bo mesec manifestacije in sprostitve.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj