Upočasnili smo in pogledali, kje smo in kam gremo. V novembru bosta retrogradna dva planeta: Merkur in Venera, kar bo na nas delovalo bolj umirjeno, saj se bomo tudi sami pripravljali na zaključek leta.

PREBERITE TUDI: Retrogradna Venera (5. 10. 2018 – 16. 11. 2018) bo pritisnila na razmerja


Konec oktobra smo najbolj občutili težo retrogradne Venere, ki bo svoje retrogradno gibanje končala 16. novembra. Na ta dan se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje, kar bo trajalo vse do 6. decembra. Kot kaže, vesolje zares želi, da se upočasnimo in zamislimo, preden nadaljujemo naprej. Dobra novica je, da do marca 2019 ne bomo imeli planetov v retrogradnem gibanju.

Dobre novice

  • 7. novembra bo mlada luna v znamenju škorpijona, ki prinese tudi nekaj razumevanja in rešitev za stvari, ki so se zgodile okoli polne lune v oktobru. Stvari se bodo premaknile naprej in prostor bo tudi za odpuščanje.
  • 8. novembra se bo zgodila zanimiva stvar, ki nam bo prinesla pozitivno energijo. Jupiter takrat namreč odide iz znamenja škorpijona in vstopi v znamenje kozoroga. To je vsekakor izjemno dober aspekt. Ko je Jupiter v kozorogu, se namreč počutimo polni upanja, pozitivno in energično.
  • 11. november bo imel numerološko gledano, posebno energijo,saj je seštevek številk v datumu 111111, kar prinese ogromno spiritualno prebujenje in odklene mnogo vrat v duhovni svet. Povečana čutnost, zavedanje in odličen čas za kreiranje; čas za manifestacije, meditacije, povezovanje z vodniki in razmislek o ciljih.
  • 23. novembra bo polna luna v znamenju dvojčkov, kar pomeni zelo čutno polno luno, ki bo prinesla odpuščanje in bo manj intenzivna kot oktobrska.

Mesec se bo končal z intenzivnimi pozitivnimi energijami, ko se srečata sonce in Jupiter, ki bosta na nas posvetila z veliko pozitivne energije za vse na planetu. November bo mesec z veliko intenzivnimi kozmičnimi energijami, kjer se bodo sprostile naše bolečine in kjer bo posijalo sonce.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur: 4 nasveti za karierno področje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj