… kar seka skozi prosojnejše materiale majic, bluz in ostalih oblačil bele barve. Toliko bolj, če nismo ravno svetlopolte. Zadnje čase je pogosto opaziti še slabšo izbiro – to je črn nedrček. Kakšnega torej izbrati, da bo naš videz profesionalen, urejen in uglajen?

Prava izbira je nedrček v kožni barvi – pa ne le to, temveč nedrček v kožni barvi, ki je kar se da blizu tenu naše kože. Nekoč je bilo na voljo le perilo v enem odtenku kožne barve, dandanes pa lahko izbiramo med čedalje več odtenki.

Zakaj bela barva ni najboljša izbira?

Belo perilo je sicer zelo lepo, saj deluje čisto in nedolžno, ima pa kar nekaj minusov. Prva je ta, da se zelo hitro umaže, sploh poleti, ko se bolj znojimo, in ob drgnjenju ob temnejša oblačila. Drugi problem je, da se tudi pri pranju kaj hitro potemni. In še tretji: praktično ga nimamo za nositi pod nobena oblačila, razen če imamo zelo belo polt, saj bo ali potemnelo pod temnimi oblačili ali se bo zelo opazilo pod svetlimi, če smo malce temnejše polti.

PREBERITE TUDI: Kako izbrati pravi modrček?

Perilo kožne barve – idealna izbira za pod vsa oblačila

Če ne želimo, da vsi vidijo, kakšno perilo nosimo, potem je najboljša izbira perilo kožne barve. Medtem, ko je bilo nekoč perilo kožne barve precej ‘mamasto’ in nič kaj privlačno, pa imamo danes na voljo izjemno zapeljivo perilo v različnih kožnih odtenkih.

Perilo kožne barve ima kar nekaj prednosti:

1. pod oblačili se ga ne opazi ne glede na izbiro oblačil, zato ga lahko nosimo pod vse barve;
2. ob nošenju ne potemni in se ne umaže takoj, torej že po nekaj urah;
3. pri pranju ne potemni.

Nasvet

Ko boste kupovale, skušajte najti perilo kožne barve v odtenku, ki je kar se da blizu vaši barvi kože. V ta namen boste morda potrebovale različne odtenke za poletje in zimo.

PREBERITE TUDI: Kako modrčku zadaj prekrižati in skriti naramnice?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj