Prva marčevska polna luna prinaša zaključke. Prisili vas, da se obrnete v preteklost, pretehtate svoje odločitve in znova premislite, ali ste na pravi poti. Zopet se boste spomnili na napake iz preteklosti.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

Dogajale se bodo spremembe, hitre in nenadne. Zaradi polne lune bomo v partnerskih odnosih mnogo bolj sumničavi, paranoični in ljubosumni. To bo posledica naše intuicije, saj polna luna povečuje našo intuicijo in čute. Na srečo bodo ti pomisleki večinoma lažni. Turbulentna energija ne bo trajala dolgo; vendar pa se v tem obdobju lahko zgodijo dogodki ali vplivi, ki povzročijo, da se naše perspektive spremenijo, ko se prebudimo in odpremo oči in uvidimo dejansko stanje našega ljubezenskega življenja in socialnega življenja.
Zelo verjetno je, da so naše sanje, ali morebitne nočne more, lahko intenzivnejše, in da lahko med spanjem občutimo večjo pretresenost. Intenzivno in čustveno nabito polno luno lahko mirno počakamo, da mine, in ohranimo zdravo pamet in mirne misli. Bolje bo, da stopimo nazaj in opazujemo, kot pa da povzročamo še večji kaos. Imamo pa seveda tudi možnost izbire, lahko se tej nevihti umaknemo ali pa se z njo soočimo. Trajalo bo nekaj časa, preden se vse vrne na svoje mesto in da se razkrijejo odgovori. Do takrat se bo zdelo, da je naše življenje polno napak, nesporazumov in zmede, saj bomo želeli videti, kdo je na naši strani in kdo skrivaj zabada nož v hrbet. Zaradi nesporazumov in našega čustvenega reagiranja na stvari lahko pride do spopadov posameznikov z argumenti in nesoglasji, ki se pojavljajo, in lahko celo vodi do zapiranja vrat na določenih prijateljskih odnosih. Ne obremenjujte se, odšli bodo tisti, ki nam prinašajo kaos v naše življenje že nekaj časa. Pazite se energijskih vampirjev, ki namerno manipulirajo in vam nižajo vibracijo energije.

PREBERITE TUDI: Opažate vznemirljive energije? To je moč Luninega mrka, ki se je zgodil 31.1.2018

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj