Na nekaj vprašanj ob predstavitvi nove mobilne aplikacije nam je odgovoril Luka Kogovšek, vodja največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com.

PREBERITE TUDI: FOTO: Spoznala sta se na ona-on.com, v mesecu ljubezni dahnila “da” na Sanjski ona-on.com poroki

Prejeli ste številne pohvale stroke za prenovljeno mobilno ona-on.com, čestitke! Gre torej za progresivno spletno aplikacijo, kjer za uporabnike ni potrebna namestitev nativne aplikacije (IOS, Android), saj je dostopna že v brskalniku mobilnega telefona?

Luka Kogovšek: “Drži, sliši se tehnično, pa ni nič posebnega. Do nedavnega so bile ključne storitve pametnih mobilnih telefonov, kot so potisne notifikacije, lokacijske storitve, estetske tranzicije elementov na vmesniku ipd., rezervirane izključno za nativne aplikacije (za operacijska sistema Ios, Android). Odslej pa temu ni več tako in smo celo med prvimi v svetu, ki smo polno funkcionalnost ‘dating storitve’ realizirali kot aplikacijo v mobilnem brskalniku.

Za uporabnika vse to pomeni, da dobi že v samem mobilnem brskalniku (Chrome, Firefox, Safari ipd.) enako ali boljšo uporabniško izkušnjo kot v nativni aplikaciji. Vse je lažje dostopno in preprostejše, brez nepotrebnih namestitev, osveževanj, nastavitev, …

Ne glede na to pa bomo zelo v kratkem, za vse tiste, ki so navajeni uporabe nativnih aplikacij, ponudili tudi te, potrebno je pač pokriti vse kanale. Novosti si lahko ogledate tukaj.”

Mobilna aplikacija ona-on.com, maj 2018

Kako to, da je ona-on.com še vedno največji spoznavni servis v Sloveniji, kljub temu, da ste vrata odprli že davnega leta 2001?

Luka Kogovšek: “Verjetno ravno zato, ker smo bili prvi in nikoli nismo prenehali z razvojem storitev ter smo najuspešnejši v povezovanju samskih ljudi v resne zveze. Ključ ni le v tehničnem delu razvoja storitev, ampak v celotni storitvi in izkušnji za uporabnika. Naše uporabnike primemo za roko in jim pomagamo do pravega partnerja. Raziskave kažejo, da danes 80% vseh samskih v Sloveniji uporablja spletne zmenke pri iskanju partnerja, kar potrjujejo tudi naše interne številke.

Danes se na ona-on.com dnevno spoznajo 2-3 pari z našo pomočjo, storitev je enostavna in privlačna za vse generacije iskalcev resne zveze, ki jih je trenutno pri nas že več kot 170.000. Veliko vlagamo v pomoč iskalcem partnerja in v ustvarjanje novih parov, porok, kar nam samski vračajo s svojim zaupanjem.

Zgodbe in osebne izpovedi številnih ona-on.com parov si lahko ogledate tukaj. 

Vsako leto izvedemo tudi nagradni natečaj Najina zgodba med pari, ki so se spoznali pri nas ter izbranemu na podlagi glasovanja ljudstva podarimo Sanjsko poroko.” 

Sanjska poroka ona-on.com, maj 2018

Osredotočenost na resne zveze in pomoč uporabnikom pri iskanju je torej vaš ključ do uspeha. V čem se ona-on.com konkretno razlikuje od tujih spoznavnih servisov?

Luka Kogovšek: “Kot že rečeno, smo največji portal za iskanje resne zveze v Sloveniji (in ne avantur, flirtov ipd.), kjer si sorodno dušo poiščete na različne načine (enosmerno in obojestransko ujemanje profilov, astrološko ujemanje, skupni hobiji, všečnost fotografij, kombinacija navedenega). Uporabnikom omogočamo, da se izrazijo o sebi, pričakovanjih glede partnerja, svojih življenjskih ciljih ter o raznih drugih temah.

Na ta način se sorodne duše enostavno najdejo na ona-on ter po navadi tudi vsebinsko povežejo prek pogovora, še preden gredo na prvi zmenek v živo. Vse navedeno pomeni, da so takšni zmenki veliko bolj vsebinski in z ‘bolj pravimi’ kandidati, kot na mobilnih storitvah za mlade, kjer praviloma zgolj všečkaš fotko. Manj resne iskalce priložnostnih zmenkov in erotičnih avantur preusmerjamo na sestrski erotični portal urgenca.com. 

Drugič, poleg spletnega spoznavanja in samopostrežnih zmenkov, ponujamo številne organizirane spoznavne dogodke, kjer se v živo učimo novih veščin, se spoznavamo in zabavamo. Razvijamo skupnost, prijetna druženja v živo, kjer se nečesa naučiš (ples, kuhanje ipd.) in obenem spoznavaš nove zanimive samske ljudi.

Tretjič, razvijamo inovativne storitve in vsebine, ki jih ne najdete nikjer drugje in zelo pospešujejo iskanje pravega partnerja (npr. Šola zapeljevanja, Priročniki za spoznavanje, osebno svetovanje in telefonsko svetovanje, garancija kontaktov ipd.).”

Mobilna aplikacija ona-on.com, maj 2018

Pravkar ste lansirali prenovljeno mobilno storitev. Kaj je novega na mobilni ona-on.com in kaj bi izpostavili kot ključno?

Luka Kogovšek: “Novo je vse. Od načina iskanja partnerja, povezovanja, klepeta, dogovarjanja za zmenke ipd. Posebej bi lahko izpostavil:

JAGODNI IZBORI – vroči seznami simpatij vedno pri roki!
* Kdo se zanima zate, koga se ti splača nagovoriti?
* Obojestranska ujemanja – skoraj si že na zmenku!

AVTOPILOT – parčkamo te, medtem ko spiš!
* Enostavno vidiš ključne novosti v tvoji odsotnosti!
* Kdo bi šel na zmenek s teboj – izveš takoj!

NAJVEČJA IZBIRA NA ENEM MESTU – več kot 170.000 nas je!
* Največji spoznavni portal, ki sparčka največ parov v Sloveniji, že od 2001.
* Največ samskih, ki iščejo resno zvezo, na enem mestu!”

Kje in kako preizkusimo novo mobilno aplikacijo ona-on.com?

“Enostavno, obiščete spletno stran ona-on.com z vašim pametnim mobilnim telefonom, od tu dalje za vse poskrbimo mi. Navadno vsi novi uporabniki dostopajo kar prek Google-ja. 😉

Če nas še ne poznate, pa bi radi preizkusili, se registrirajte TUKAJ.

Še prej si lahko vse novosti, ki jih prinaša mobilna aplikacija, ogledate tukaj.”

Skeniraj me:

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj