In prav je tako – saj trdo gara zanj in ji ni nič podarjeno! Njena trenerka Jennifer Yates je povedala: “Telovadiva najmanj 5-krat tedensko 50 minut do ene ure, odvisno od njenega urnika. Zelo je predana!”

Yates je specializirana za visoko intenzivne treninge ali tako imenovano Lagree metodo, ki jo sama opisuje kot ' bodybuilding, ki prehaja v pilates'. Vergara je menda tako velika oboževalka te vadbe, da si je omislila napravo Megaformer, ki je ključna za to metodo, celo v svojem domačem fitnesu. “Zelo rada dela za zadnjico. Delava veliko počepov, mrtvih dvigov in izpadnih korakov na tej napravi, pa tudi veliko vaj izven nje. Pred kratkim sva začeli kombinirati težje uteži za spodnji del telesa, ker si Sofia želi pridobiti malce več mišične mase. Res je zelo močna!”

Vergara pa je tako vestna, kar se tiče njene vadbe, da telovadi celo na dopustu. “S sabo vzame uteži in elastike,” je izdala Yates. In medtem ko prav zagotovo ne more vsaka ženska izgledati kot Vergara, ima lahko vsaka vitkejše, čvrstejše in bolj fit telo – ključ do upseha pa so vztrajnost in predanost. “Poskusite si zadati majne cilje. Če šele začenjate z vadbo, začnite dvakrat na teden, vmes pa naj vaše telo počiva. Zapomnite si tudi, da ej prehrana ključnega pomena – ima vsaj 80 odstotni delež pri liniji in zdravju. Zaužijte kakovostne proteine brez dodatkov v roku 45 minut po vadbi, da si vaše mišice hitreje opomorejo in obnovijo, in pijte veliko vode,” je na koncu še priporočila Yates vsem navadnim smrtnikom.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj