Poslali smo več kot 1 milijon e-poštnih sporočil pri dogovarjanju za zmenke, več kot 5 milijon-krat pa smo se "polajkali" in spraševali za šanse. Poslanih je bilo tudi več kot 500.000 i-SMSov in spletnih voščilnic!

Na skupno več kot 40 spoznavnih dogodkih (zabave, plesni tečaji, hitri zmenki, mize za 6, bowling, smučanje…) smo samo letos družili in uparjali več kot 5.000 ljudi v živo!

 

Že 900 parov letos in več kot 10.000 od ustanovitve

In najpomembnejše? V 2012 smo do sredine decembra uradno zabeležili že več kot 900 parov, ki so se poslovili od nas z razlogom "Spoznala sva se na ona-on.com, ne potrebujeva vas več, hvala!"  Od leta  2001 do danes smo uparili že več kot 10.000 parov oziroma 20.000 Slovencev!

Najbolj zadovoljne stranke smo torej izgubili in delamo na tem, da bi jih čim več! Priporočite ona-on.com svojim samskim prijateljem tudi vi in naj se pridružijo srečno uparjenim. Od prvega zmenka jih lahko loči samo brezplačna registracija.

 

Oglej si! Izvirna video-čestitka in vroči XMAS popust!

Oglejte si izvirno novoletno voščilo in izkoristite 50% popust na vse storitve Ona-on.com ter poiščite nekoga zase v iztekajočem letu tudi vi!

Klikni za ogled video-čestitke in izkoristi 50% Božičkov popust!

 

O Ona-On.com: Vodilni slovenski spoznavni portal, ki je od leta 2001 uparil že več kot 20.000 Slovencev in je prva izbira za vse spoznavanja željne v Sloveniji. Poleg življenjskih partnerjev lahko enostavno spoznate tudi nove prijatelje ali družbo za skupne aktivnosti.

Sponzorirana objava

loading...


1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj