… posnemamo tudi ostale ženske. Miranda Holder, ki je svoje modne izkušnje pridobila tudi kot priznana stilistka slavnih, je natančno razložila, kako v treh preprostih korakih poustvariti oblačenje valižanske princese z izbiro popolnega hlačnega kostima.

Barva je pomembna

“Kostim ni samo kostim! Barva je odločilna, zato poskrbite, da vam bo odtenek pristajal, in če si upate, izberite drzen, svetel odtenek, dodatke pa izberite v usklajenih odtenkih, da ustvarite osupljiv in sodoben enobarvni videz,” pravi Miranda.

Mokasinke namesto visokih pet

Visoke, tanke pete salonarjem, kakršne vedno nosi Kate Middleton, so sicer odločilne za res uglajen, damski in profesionalen videz, a tudi mokasinke so dobra izbira – seveda pod pogojem, da izberete damske in minimalistične in ne grobih in robustnih, kakršne so moderne zadnja leta. Tak videz preprosto ne sodi v resen poslovni svet.

Dolžina suknjiča je pomembna

Bodite pozorne na to, kje se suknjič konča na vaši nogi – poskrbite, da je to nekje okoli kolkov ali kjer je vaša najožja točka, saj boste tako dosegli učinek, ki bo najbolj pristajal vaši postavi. Izogibajte se modernim prekratkim krojem, saj delujejo neresno; in predolgim, ki optično skrajšajo noge.

PREBERITE TUDI: To je razlog, zakaj Kate Middleton zadnje čase nosi hlačne kostime

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj