… se oblačimo postavi primerno – torej poudarimo, kar nam je na nas všeč in skrijemo, kar nam ni. In če ste torej med tistimi, ki niso ravno najbolj ponosne na svoje noge, hkrati pa se ne želite kuhati v težkih, vročih oblačilih, si preberite spodnje nasvete, kako se obleči, da jih skrijete in vam hkrati ne bo vroče.

Krilo v A kroju srednje dolžine

Krila in obleke do sredine meč skrijejo večino nog, zato so dobra izbira za poleti, sploh iz lahkih, zračnih materialov, kakršna je npr. viskoza. Pazite le, da izberete daljše modele, da skrijejo stegna in kolena, če so ta problematična, ter da se ne končajo na najdebelejšem delu meč, saj se del, kjer se oblačilo konča, poudari oz. se k njemu pritegne pozornost.

Maksi obleka

Oh, dobra stara maksi obleka. Iz kakovostnega, tankega materiala je idealna izbira za vroče dni. Da je must-have poletni kos, smo napisali že v članku Top izdelki uredništva meseca maja. Ne boste mogle verjeti, koliko jo boste nosile!

Tanke hlače s širokimi hlačnicami

Lahko so tako tanke, da so že malce prosojne in verjemite, da vam ne bo prav nič vroče v njih. Si idealna izbira za skorajda vse postave in v ustreznem materialu primerne tudi za v službo, z visokimi petami in ustrezno elegantnim topom pa za večerne priložnosti.

Nasvet: kombinirajte jih z bolj oprijetim zgornjim delom – če je spodnji kos širok, naj bo zgornji oprijet in obratno.

Kulotes ali hlačno krilo

Kot krilo A linije so v ustrezni dolžini lahko dobra izbira. Ob izbiri ustreznih modnih dodatkov so lahko prav šik. Pazite le, da se zaključijo, kjer je noga najožja.

Pritegnite pozornost na zgornji del

Kako? Čisto preprosto: z enobarvnim temnim spodnjim delom in opisanim zgornjim. Tako boste poglede usmerjale v zgornji del telesa namesto v noge. Dobra izbira v ta namen je lahko tudi statement ogrlica.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj