… pričakovali od nove članice britanske kraljeve družine Kate Middleton. A Kate, ki je od preteklega petka dalje tudi vojvodinja Cambridga, se je za svoj poročni dan naličila kar sama. Pred tem je menda imela tri ali štiri ure učenja ličenja pri v­izažistki Arabelli Preston, ki naj bi Kate pomagala naličiti se za poročni dan, a ker je bila Kate dovolj samozavestna in prepričana, da se lahko naliči tudi sama, Prestonova ni prišla.

kate_middleton_porocni_makeup

(Foto: hollywoodlife.com)

O tem, ali je bila pri tem uspešna ali ne, se večina strinja, da je bila, ta teden pa so za mnenje povprašali še eno izmed najbolj uspešnih vizažistk v ZDA, ki ima tudi svojo kolekcijo ličil, Bobbi Brown, ter jo poprosili za nasvet, kako se naličiti tako kot Kate. Bobbi Brown je povedala: “Catherine je izgledala naravnost čudovito. Na njenem make upu ne bi spremenila niti ene stvari. Videti je bila lepa, sveža in – kar je najpomembneje – srečna.”

Pri Bobbi Brown pa so pripravili tudi skico s napotki in priporočili, kako se naličiti kot Kate:

bobbi_brown_kate_middleton_makeup

Bobbi Brown

Priporočajo uporabo svetlo bež in granitno sivega odtenka senčila za veke ter črnega gel eyelinerja za oči, kar tri odtenke rdečila za lica v roza in rožnatih odtenkih in roza šminko, ki ji dodate lesk s plastjo glosa za ustnice.

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj