Deli

Koža je naš največji organ, ki je vsakodnevno pod vplivom zunanjega okolja, zato je zelo pomembno, da pravilno skrbimo zanjo. Če redno nosimo ličila, sta pravilna priprava kože in dobro čiščenje po koncu dneva ključnega pomena za vzdrževanje optimalnega zdravja in lepega videza kože.

Tekoče zlato – voda

Obraz zjutraj in zvečer speremo z mlačno vodo. Marsikdo pozabi na ta zelo pomemben korak, toda kožo obraza je potrebno nežno očistiti tudi zjutraj. Če ni mastna, lahko čistila z detergenti izpustite.

Tonik za vzpostavitev ravnovesja

Za ponovno vzpostavitev pH ravnovesja kože, odstranjevanje ostankov vode (apnenec) ter dovajanje vlage in antioksidantov nanesemo kakovosten vlažilni tonik, npr. Bocassy Clean & Tone tonik.

Vlaženje in zaščita pred soncem

Nikakor ne pozabite na vlaženje; če je vaša koža zelo suha, pa tudi hranjenje. Suha koža namreč potrebuje tudi maščobo. Zjutraj se odločite za kremo, ki kožo dobro navlaži in po potrebi nahrani, npr. Bocassy Hydrating Gel-Cream za mešano kožo, ki potrebuje predvsem vlago; oz. Bocassy Nutritive Day Cream za kožo, ki potrebuje tudi hranjenje.

Tako je koža pripravljena na nanos ličil – začnemo seveda vedno z ustrezno podlago za naš tip in stanje kože.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here