Poleti koža potrebuje dodatno skrb. Najboljši francoski kozmetični podjetji – L’Occitane in Nuxe – sta razvili biokozmetične izdelke, ki temeljijo na naravnih sestavinah, izjemno pa prispevajo k boju proti negativnim vplivom okolja.

Poleti koža zahteva zlasti globoko vlaženje in zaščito pred soncem. Najbolje je, da izberemo dnevne kreme z naravnimi filtri za sončenje SPF. Bolj bleda, kot je vaša koža, višji faktor SPF potrebujete.

Naravna kozmetika: vlažilna in zaščitna sredstva

Naravna kozmetika je trend zadnjih nekaj let. Ta je sestavljena iz okolju prijaznih sestavin, vitaminov, mineralov in hranil. Takšna kozmetika je primerna za ljudi z alergijami in z občutljivo kožo.

Poleti vam naravna kozmetika pomaga pri obvladovanju učinkov sončne svetlobe, pomirja in vlaži kožo. Zaradi naravne sestave, odsotnosti barvil in konzervansov biološki izdelki niso škodljivi.

L’Occitane: kjer se tradicija Provanse prepleta z inovacijo

Francoska kozmetična znamka L’Occitane se specializira v izdelavi vrhunskih kozmetičnih izdelkov. Kreme, šamponi, parfumi in mila – vse to je izdelano iz naravnih sestavin in eteričnih olj.

Pri L’occitane so razvili izdelke za vlaženje in regeneracijo vaše kože poleti. Celotna linija izdelkov: gelov za prhanje, dnevnih in nočnih krem, mask in serumov, olj in balzamov, losjonov za telo in šamponov – obnavlja in neguje vašo kožo ter jo pomirja in zmanjšuje neprijetne občutke poškodovane kože.

Nuxe: terapevtska francoska kozmetika

Nuxe je francoska kozmetična znamka, ki je postala pravi hit tega leta. Podjetje pri izdelavi svojih izdelkov izkorišča najnovejše dosežke s področja fitoterapije, aromaterapije in farmakologije. V sodobnih laboratorijih ustvarjajo zdravila, ki ugodno vplivajo na različne težave s kožo, zmanjšujejo in preprečujejo pa tudi negativne vplive okolja na kožo.

Pri Nuxe so ustvarili posebno vlažilno serijo izdelkov. Dnevne in nočne kreme za različne vrste kože, serume, maske in DD-kremo – ti izdelki intenzivno navlažijo, blažijo in osvežijo vašo kožo v tej vroči poletni sezoni.

Izdelki naravne kozmetike L’Occitane in Nuxe so časovno preizkušeni in kakovostni.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj