Poletje je tu in zunaj je peklensko vroče. Za nekatere je to čas, ko se lahko odločijo za ‘tube top’, kratke hlače in natikače – spet drugi, kot so Kendall Jenner, Hailey Bieber, Dakota Johnson, Gigi Hadid in Emily Ratajkowski, pa so se raje odločile za klasične kostime, a sezoni primerne.

Možnosti za ustvarjanje outfitov v toplejših mesecih so neskončne: od kril, ki objemajo postavo, in pripadajočih suknjičev; do privlačnih žametnih oblek, ki jih lahko nosite s srajco in kravato za bolj formalne priložnosti.

Spodaj si oglejte, kako to poletje nosijo kostime modne ikone in vplivnice

1. Obleka s krilom v slogu femme fatale

Odločite se za oprijeto obleko s polkrožnim krilom, ki telo objame na vseh pravih mestih. Ne glede na to, ali izberete radost vzbujajočo gingham obleko Self Portrait ali vintage oblikovalske kreacije – kot je Kendallin Givenchyjev komplet iz visoke mode jesen/zima 2007 – poskrbite, da bo oblikovala silhueto peščene ure.

2. Pleten komplet sproščenega videza

Pleteni kompleti za poletje? Vsekakor. Vendar poskrbite, da bodo zračni in lahki ter da bodo za dobro mero razkrivali popek. Bodite kot EmRata in nosite svoj s supergami #normcore za optimalno estetiko.

4. Kostim tipa Smoking

Po zaslugi Yvesa Saint Laurenta iz leta 1966 je smoking obleka danes temelj garderobe vsake elegantne ženske. Za moški pridih jo nosite z brezhibno belo srajco in kravato, kot Dakota.

4. Safari kostim

Safari kostim na najbolj idealen način združuje ženstvenost in funkcionalnost. Da bi poudarila svoje obline, si omislite laneno različico, ki je primerna za poletne počitnice, in poskrbite, da bo v pasu oprijeta, kot je različica od Hailey.

PREBERITE TUDI: Zvezdnice pravijo, da je ta kos najboljša izbira za poletno vročino

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj