… ki spominja na manjši starinski kovanec; sedaj pa ponovno postaja čedalje bolj modno plastenje. To dokazujejo tudi zvezdnice, ki so se pokazale kot prave mojstrice.

Če niste preveč vešče v tem in se vam tudi ne da ubadati s tem, lahko težave rešite tako, da si kupite verižico, ki je že narejena tako, da izgleda kot plastenje; lahko pa malce preizkušate, kako vam najbolj ustreza in si pri tem pomagate z zvezdnicami, ki so lahko pravi navdih, med drugim Gwyneth Paltrow, Emily Ratajkowski in Dua Lipa.

Kako plastiti?

To je predvsem stvar osebnega oskua. Strokovnjaki pravijo, da vedno začnite s prvo verižico, ki bi jo radi nosili in dodajajte.

 1. Pravilo 3 na 3
  Stvari ohranite preproste, zato se držite pravila ‘tri’: torej 3 različne dolžine in 3 verižice.
 2. Enake ali različne debeline
  Kombinirate lahko tako zelo tanke kot tudi različnih debelin – izognite se le izjemno debelim, saj se bodo tanke izgubila ob njih.
 3. Kombinirajte kovine z drugimi materiali
  Če želite izpasti uglajeno, potem se držite ene barve kovine; torej zlate, srebrne ali roza-zlate. Če pa želite bolj trendovski videz, lahko kombinirate katerekoli barve, dodate pa lahko tudi kake poldrage ali drage kamne.
 4. Dolge verižice dvojno ovijte okoli vratu
  Imate zelo dolgo verižico, ki je ne nosite več, ker je iz mode? Plastite jo tako, da jo dvakrat ovijete koli vratu. Tu lahko zaključite ali dodate še eno.

PREBERITE TUDI: 5 nasvetov, da bo vaš nakit ostal lep in sijoč!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj