Zato morate še naprej delati na svojem zakonu, še naprej poskušati različne stvari, da ostane živ in zabaven. Predstavljamo vam nekaj načinov, ki vam lahko pomagajo obuditi tiste manjkajoče iskrice, ki ste jjih sprva imeli.

Preizkusite nove stvari med rjuhami

Včasih, ko je spolnost omejena na en položaj, se začnete dolgočasiti, kot da ste v nekakšni rutini. Delajte na tem!

Potujta skupaj

Skupno potovanje nikoli ne spodleti in naj bo vsakič v nove kraje. Nemogoče je, da ste videli celega sveta, zato se odpravite na potovanja. Vzemite fotoaparat, spakirajte kovčke in pojdite!

Pojdite nazaj na začetek

Sprva sta oba delala nore stvari skupaj, ko je bilo vse novo, kajne? Naredite to še enkrat. Ponovite te dejavnosti, navade in se spomnite truda, ki sta ga oba vlagala prej. Pomislite, zakaj se je ustavilo, delajte na tem. To bo naredilo veliko razliko.

Obvladovanje čustev

Nenehno pregovarjanje in prepiri vodijo v suhoparno, naporno zvezo. Zato poskusite to spremeniti. Vadite nadzor nad vso to negativnostjo. Osredotočite se na pozitivne stvari v svojem zakonu. Vaš partner bo to opazil in morda bo tudi on/a naredil/a korak naprej in se srečal/a z vami na poti, da bi oživili iskrice.

Pojdita skupaj ven

Pojdita na zmenke, skupaj načrtujta dejavnosti, romantične večerje, vikende v dvoje. Presenetita eden drugega, praznujta brez razloga. Bodite nežna in ljubeča eden do drugega. Takšna dejanja pogosto popravijo porušene odnose.

Komunicirajte

Napačna komunikacija ali odsotnost komunikacije lahko načne vsak odnos. Morda ste izgubili “tisto nekaj”, ker niste komunicirali, potem ko ste bili razočarani eden nad drugim. Poiščite terapijo, sploh, če se je nabralo veliko zamer in neizrečenega. Zaupajta eden drugemu svoje težave in poiščita strokovno pomoč.

PREBERITE TUDI: Kako obdržati iskrico v razmerju?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj