Dandanes nekako vlada prepričanje, da naj vsakdo nosi, kar mu paše. Vendar po drugi strani smo lahko videti toliko lepše, bolj optimalno, če nosimo, kar pristaja naši postavi, slogu, poklicu in priložnosti. Zakaj ne bi torej z malce bolj skrbno izbiro izgledali kar najbolje in bili najboljše verzije sebe? Če bomo dodali še samozavest, pa bomo sploh videti kot za milijon dolarjev.

Eden izmed kosov, ki jih je malce težje nositi, je top-modrček. Ta zahteva vsaj kolikor toliko vitko in fit postavo ter ustrezno kobminacijo vseh kosov outfiota. Naš cilj je namreč, da skmo videti elegantno, ne kot najstnice, ki še iščejo sebe in svoj slog. Kako torej nositi top-nedrček kot odrasla ženska?

Pod suknjič

Način, s katerim preprosto ne morete zgrešiti, je nošenje top-nedrčka pod moško krojeno obleko. Nošenje nedrčka kot samostojnega kosa je namreč malce riskantno, saj je v osnovi spodnje perilo in hkrati pokažemo veliko kože. Preveč tako seksi videz ublažimo s klasičnimi moško, skorajda strogo krojenimi kosi.

Z midi ali maksi krilom

Za zelo casual videz, ki seveda ni primeren za v službo, temveč sproščeno pohajkovanje v vročih poletnih dneh, je idealna kombinacija krilo srednje ali zelo dolge dolžine. Da bo videz res šik, se držite iste barvne družine.

Z nabranimi, širokimi kratkimi hlačami

Ko je res vroče, je to idealen outfit, ki ustvari zanimivo igro kontrastov: zgoraj majhen in oprijet top; spodaj nadvse voluminozne hlače. Za pridih Miami Vica dodajte prevelika sončna očala ter pas v odtenku topa. Držite se nevtralnih barv in izognite se vzorcem.

PREBERITE TUDI: Kako nositi kratke hlače po 35-em (= kot dama)

Z neon odtenki

Style notes: neon je letošnjo sezono velik trend, kar lahko že opazimo na ulicah. Problem pri neon kosih je, da niso videti ravno najbolj elegantno. To lahko popravimo tako, da ga kombiniramo z nevtralnimi odtenki, kot je to storila Ada Oguntodu. Ponovno kombinacija s hlačami s širokimi hlačnicami, ki so izvrsten kontrast napram oprijetemu majhnemu topu. Preko oblecite suknjič, da ne pokažete preveč kože in bo videz spodoben ter primeren za v mesto, ne na plažo.

Vpadljiv top

Ni potrebno, da so topi povsem enostavni in minimalistični. e vam takšen strog ustreza, lahko oblečete tudi kak bolj nenavaden dizajn, kot je npr. top z ogromno pentljo Tiffany Hsu. Gre za pravi ‘statement’ kot, kar pa seveda pomeni, da naj bodo vsi ostali kosi nevpadljivi in minimalistični. Da sicer precej vpadljiv videz malce omilite, kombinirajte s klasičnimi ‘paperbag’ hlačami s pasom v barvi topa in preprosto torbo.

S prosojno bluzo

Če ste kupile nedrček, ki ste ga nameravale nositi kot top samostojno, a si kar nekako ne upate, preko oblecite prosojno mrežasto bluzo z dolgimi rokavi in poleg svoje najljube jeans hlače ali klasičlne hlače, da malce umirite sicer zelo zapeljiv videz. Tako boste dobile popoln učinek nošenja nedrčka kot topa in si zagotovile malce več pokrite kože.

PREBERITE TUDI: Je to nov poletni trend?

Športni videz s kolesarskimi hlačami

Lani so se na ulice vrnile kolesarske hlače oz. pajkice, nad čemer esteti nismo bili ravno navdušeni. A če rade sledite trendom, lahko s kombinacijo preprostega, športno krojenega topa in kolesarskih hlač ustvarite športno-mestni videz. Da ne boste kazale preveč kože, dodajte našo ‘rešilno bilko’ top-nedrčka – klasični suknjič in sandale. Tako bo videz urejen, a sproščen.

Večerni videz

Za glamurozen večerni videz lahko izberete zelo čipkast podaljšan bralette nedrček, ki pa ga je v izogib cenenemu ali preveč izzivalnemu videzu potrebno skombinirati z minimalističnimi moškimi kosi. Sama sem v ta namen poleg oblekla dolge široke hlače z visokim pasom ter suknjič, ki sem mu zavihala rokave ter, jasno, čevlje z visoko tanko peto.

PREBERITE TUDI: Poletni poslovni outfiti

(Delno povzeto po whowhatwear)

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj