Kdaj ste nazadnje nosile tako frizuro? Leta 2003? Tu smo, da vam povemo, da je ta frizura ponovno v odi, a tokrat na malce drugačen način. Predstavljamo vam polovično figo in kako jo nositi, da boste videti šik, ne kot da ste si pozabile urediti frizuro, ko ste zjutraj odhajale od doma.

1. Najprej ustvarite plažne kodre

Ta pričeska ni za lase, ravne kot špageti. Lase si posušite na zraku in uporabite sprej z lase z morsko soljo in si jih za kako uro spnite v figo ali jih blago nakodrajte s kleščami.

2. Figo nosite nizko

Ja, vemo, visoke fige so zelo šik, a ta frizura naj bi bila na zadnjem delu glave zgoraj – natanko tam, kjer poteka ločnica med lami, spetimi v figo in tistimi, ki so ostali spuščeni. Spnite narahlo, figa naj ne bo preveč gladka in urejena, ampak kot da ste jo na hitro površno naredile.

3. Naredite si figo, ki pristaja vam

Vsaka ima svoje želje in različnim pristajajo različne frizure. Kak cm nižje ali višje; lasje malce manj ali bolj skodrani – preverite, kaj vam najbolje pristaja.

4. Zaključite z lakom za lase

Čeprav gre za pričesko, ki deluje, kot da je narejena mimogrede, jo želimo obdržati skozi cel dan, zato uporabite malce laka za lase.

Velike ljubiteljice pa so tudi zvezdnice, med njimi Vanessa Hudgens, Selena Gomez in JLo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj