… kar iščemo. Pa gospod ‘pravi’ sploh obstaja? Veliko je odvisno tudi od pravega ‘timinga’, torej obdobja v življenju, ko se srečata in mnogo drugih okoliščin. Ko se oba srečata v obdobju in ko sta oba pripravljena na skupaj v dobrem in slabem, za večno, potem se magija lahko zgodi. Preverite, katerih je 5 ključnih znakov, da je vaš partner tisti pravi.

PREBERITE TUDI: 32 krutih resnic o resnih razmerjih

1. Med vama je neverjetna kemija

Strastna kemija je pomemben element uspešne zveze. Če imata medsebojno kemijo, imata tudi enake interese, podobno ozadje, vrednote in poglede na življenje. Ko imate vso to povezavo, imate tudi močno povezavo na mentalni, fizični in čustveni ravni.

2. Ne morete nehati misliti nanj

Ko sta narazen, se vaš partner vedno potika po vaših mislih. Pogosto se zalotite, kako mislite nanj in sanjarite o njemu. Sprašujete se, kaj počne, če tudi on misli na vas. Vse na njemu vam je privlačno in od misli nanj se vam kar meša.

3. Občutki, ki jih čutite, ko ste z njim

Ko ste z njim, se počutite srečne, navdušene in varne. Njegova prisotnost ima na vas poseben vpliv. Občutite metuljčke. Počutite se varno. On vas pozna, vas ne obsoja, vas razume in vas sprejme take, kot ste in to brez obsojanja.

4. Posluša vas

Ne glede na to, ali govorite neumnosti ali pa razlagate svoje resnično pomembne življenjske sanje in odločitve, vas posluša. Zato, ker ga to zanima. Ker ga zanimajo vaši občutki in misli. Lahko tiho sedi in posluša in ponudi nasvet, ko ga potrebujete. Na vsak način nudi podporo in zaradi tega se bolje počutite.

5. Zapomni si

Zapomni si, kaj govorite, saj vas dejansko posluša. Zapomni si vaše najljubše kraje, film, in seveda pomembne datume. Te stvari si zapomni, ker mu veliko pomenijo.

V življenju ni nobenih jamstev, zato odnos z nekom, za katerega mislite, da je pravi, morda ne bo uspel. Ampak vredno je poskusiti. Možnosti za čudovito življenje z nekom, ki vas resnično razume, je vredno tveganja morebitnega razočaranja in srčne bolečine.

PREBERITE TUDI: Je ločitev poraz?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj