December je tu in s tem praznični čas, ko je tudi v modi dovoljeno skoraj vse. Čeprav so stvari zelo bleščičaste in skorajda kičaste, pa se držite pravila: manj je več. Najboljši oufit boste dosegle z malo črno oblekico. Poskusite!

PREBERITE TUDI: Male črne oblekice v najbolj slavnih filmskih prizorih


Mala črna oblekica – večen kos, ki ga mora vsaka imeti v omari. Zakaj je to tako pomemben kos oblačila? Ker je primeren prav za vse priložnosti, kot osnovni kos oblačila, outift pa nato uredimo, kot si zamislimo, in lahko gremo v prav vse smeri: elegantno; divje rock; nežno romantično; izzivalno ali poslovno. Glede na priložnost torej dodamo modne dodatke. Kako torej nositi malo črno oblekico med prazniki?

Mislite na mraz

Ker je zima in so temperature nižje, seveda ne moremo paradirati zunaj tako premalo oblečene, zato potrebujete načrt. Če imate novoletni dogodek ali božično večerjo v toplih notranjih prostorih, vseeno premislite, kaj boste oblekli, da vas ne bo zeblo. Preverite, ali imate primeren plašč ali bundo, v kateri boste prišli do tja, ki ne bo pokvarila celotnega outfita. Ne pozabite na najlonske nogavice.


Dodajte modne dodatke

Ker je praznični čas, se lahko igrate tudi z zelo bleščečimi dodatki. Barvi praznikov sta rdeča in vijolična, zato lahko kombinirate tudi v teh barvah.

Oblecite se priložnosti primerno

Če imate poslovni sestanek, predlagamo tak outfit:

Če se boste v mali črni oblekici udeležili družinske večerje, izberite oblekico z dolgimi rokavi normalnim izrezom ali celo ‘puli varianto’.


Če greste v mali črni oblekici na novoletno zabavo, pa ste lahko bolj drzne:

PREBERITE TUDI: Kos, ki ne sme manjkati v garderobi nobene ženske

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj