Strelec je ognjeno znamenje. Strelci so kompatibilni z leviovni, vodnarji, dvojčki in nekaterimi drugi strelci. Niso pa dobra kombinacija z devicami, ribami, škorpijoni in nekaterimi drugimi strelci.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu devica?

Prednosti

Strelci ohranjajo stvari vznemirljive in pomagajo svojim partnerjem razširiti svoja obzorja. Pogosto imajo sposobnost, da se hitro prilagajajo. Z lahkoto izražajo svojo fizično in čustveno strast.

Slabosti

Strelci so znani po svojih občutkih za avanture in so po naravi taki, da radi flirtajo, vendar to ne pomeni, da bodo vedno nezvesti, zna pa biti odnos z njim kar zanimiv. Strelci se morajo naučiti zavedati, da njihovi partnerji morda niso tako neodvisni, kot so sami. Njihovi partnerji pa se bodo morda morali naučiti, da jim dajo dovolj prostora in da spoštujejo njihovo potrebo po svobodi.

Hodite z strelcem?

Za zmenek načrtujte nekaj razburljivega ali navadnega. Fizične dejavnosti, kot so šport, ples ali pohodništvo, so super za strelce. Naredite nekaj, kar bi lahko bila nova izkušnja zanje. Radi se tudi učijo in razlagajo. Ne ignorirajte jih, če vam strastno razlagajo stvari, ki se mu zdijo izjemno zanimive. Strelci imajo radi iskrenost in direktnost in ne ovinkarjenja.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj