Če želite, da bodo vaši nohti po manikiri videti najboljši, je treba laku dati dovolj časa, da se posuši. Torej, kako dolgo ta proces v resnici traja?

Čas sušenja je odvisen od številnih stvari: koliko slojev nanesete, kako debel je vsak sloj in kakšno vrsto laka izberete. Če upoštevate vse te vidike, lahko pričakujete, da bo čas sušenja od pet minut do ene ure. Če nimate ene ure za čakanje, počakajte vsaj 20 minut, preden naredite kaj z rokami, kar bo omogočilo, da se zgornja plast razmaže. Ta metoda ni varna, vendar bo vsaj zmanjšala možnost madežev.

Čas sušenja lahko pospešite

Obstaja nekaj načinov za pospešitev časa sušenja. Če si sami urejate nohte, je glavni nasvet, da med vsakim slojem laka počakate dve minuti in si nalakirate nohte, medtem ko počnete nekaj prijetnega, na primer gledate svojo najljubšo TV -oddajo, saj vam bo to pomagalo premagati čas.  Namesto dveh debelih slojev se odločite za tri tanke, saj se tanjše plasti hitreje sušijo kot debelejše.

Drugi nasveti za sušenje nohtov vključuje uporabo električnega ali ročnega ventilatorja.  Ena priljubljena ideja, ki pravzaprav ne naredi veliko, je dajanje nohtov pod hladno vodo, zato je najbolje, da ta korak preskočite.

PREBERITE TUDI: Kako hitro posušiti lak za nohte?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj