Gladkih nog naokrog

Višje poletne temperature so s seboj prinesle kratka krila in kratke hlače, zato je odstranjevanje dlačic še toliko bolj neizogibno. Vsakodnevno britje marsikomu draži kožo, zato je vredno preveriti kakšni so drugi učinkoviti načini odstranjevanja dlačic.

“Že nekaj časa sem iskala alternativo britvici in iskala napravo, s katero bi hitro in preprosto odstranila dlačice kar doma in imela tako dlje časa gladko kožo na različnih delih telesa. No, letos sem jo končno našla!” je povedala modna blogerka in mlada mamica, Eva Ahačevčič Pakiž, ki ustvarja blog Love, Eva. Popolno rešitev je našla v epilatorju Braun Silk-épil 9 Wet & Dry, ki prinaša kar štiri naprave v eni, saj dodatni nastavki omogočajo tudi britje, piling in masažo kože.

Gladke noge tudi do štiri tedne

“Epilator dlačice odstrani skupaj s korenino, zato do trenutka, ko dlačice ponovno pokukajo na površje, traja dlje, celo do štiri tedne, kar pomeni, da lahko jaz kak dan čas namenim uživanju v daljši kopeli, namesto da hitim z umivanjem in britjem,” je povedala Eva. Med odstranjevanjem dlačic jo je še posebej navdušila natančnost glave epilatorja Silk-épil.

Zahvaljujoč tehnologiji Close-Grip zazna tudi zelo kratke dlačice, dolge približno pol milimetra. “Čeprav je ideja o gladki koži izjemna, me je najbolj skrbela bolečina ob odstranjevanju dlačic na moji občutljivi koži. “Za lepoto je treba potrpeti,” sem se opomnila in pričela z epiliranjem. Sledilo je presenečenje. Že prvič bolečina ni bila neizprosna, saj sem epilator uporabila kar pod prho v kadi in posledično preprečila, da bi pincete v glavi epilatorja neposredno vlekle kožo in jo dražile. Hvaležna! Kar je pri vsem skupaj najboljše, pa je dejstvo, da je bilo vsako kasnejše odstranjevanje dlačic še manj boleče, dlačice pa manj opazne, tanjše in mehkejše.”

Preprečevanje vraščenih dlačic

Vraščene dlačice so zagotovo velika nadloga, k preprečevanju pa zelo pripomore reden piling kože. Silk-épil 9 Wet & Dry vključuje tudi dva nastavka za piling: “Najprej torej na hitro opravim piling, potem pa kar pod tušem opravim še z epilacijo. Nato pa mi nekaj tednov ni treba skrbeti za gladkost mojih nog.”

Epilator ima dva nastavka za epilacijo – večji je priporočljiv za večje površine, kot so noge, manjši pa za pazduhe ali bikini predel. Poleg tega pa je odličen tudi nastavek za globinsko masažo, ki stimulira prekrvavitev, da napne kožo in izboljša njen ten.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj