Vsi tipi kože lahko dosežejo čisto, enakomerno in sijočo polt s pudri za obraz Vichy, ki so posebej oblikovani in prilagojeni za vsak tip kože. Seveda pa moramo vsak puder tudi pravilno nanesti.
 

 

Kateri puder izbrati?

Popolna in takojšnja prekrivnost

Če želimo popolno in takojšnjo prekrivnost kožnih nepravilnosti, tudi hujših (rdečice, podočnjaki in neenakomerna polt, vitiligo, angiomi ipd.), izberemo puder Dermablend. Dermablend je puder, ki je zelo obstojen in kljub visoki prekrivnosti omogoča naraven videz. Na voljo sta dve različici pudra: Dermablend za normalno do suho kožo in Dermablend 3D za mešano do mastno.
 
Nanesemo ga lahko z gobico, s prsti ali čopičem. Nanos s čopičem zagotovi najboljšo prekrivnost, kako ga nanesti, pa lahko vidite v spodnjem video posnetku.
 
 

 

 

 

Srednja prekrivnost, normalna do suha koža

Za srednjo prekrivnost in če je naša koža normalna do suha, izberemo Teint Idéal Kremni puder za sijočo polt. Gre za kremni puder, ki odkriva idealno kožo in ustvari neverjetno svež, enakomeren in mladosten videz polti. Je prijetno vlažilen, a kože ne masti in zagotavlja kar 14-urno prekrivanje. Vsebuje tehnologijo tekoče svetlobe 'Liquid Light Technology'* in kompleks sestavin za korekcijo polti.**
Ne maši por, na voljo v 4 odtenkih.

 

 

 

Srednja prekrivnost, normalna do mešana koža

Če je naša koža normalna do mešana, izberemo Teint Idéal tekoči sijajni puder. Gre za tekoči puder lahke, zračne teksture, ki odkriva idealno polt in poskrbi za naraven videz z obstojnostjo do 14 ur. Polt je poenotena in brez nepravilnosti. Tudi ta vsebuje tehnologijo 'Liquid Light Technology* in kompleks sestavin za korekcijo polti.**
Ne maši por in je na voljo v 4 odtenkih.
 
 
 
 
*Tehnologija tekoče svetlobe "Liquid Light Technology" zagotavlja, da je  sleherni del kože je prekrit s slojem svetlobe.
**Korektivni kompleks za izpopolnjeno kožo – z vitamini C in E ter poživljajočim sredstvom za še lepšo kožo, dan za dnem.

 

 

 

 

Ko se pojavijo prve gubice

Ko se nam pojavijo prve gubice in se nam zdi, da bi nam prav prišlo malce liftinga, pa je idealna izbira puder proti staranju Liftactiv Flexiteint. To je puder z 'učinkom liftinga' za sijočo kožo, namenjen ženskam po 40. letu starosti, ki v pudru iščejo tudi nego proti gubam. Elastična silikonska tekstura napne gube in se prilagodi gibanju obraza, zgladi poteze ter ohrani enakomerno in sijočo polt ves dan. Formula je obogatena s Collagylom, ki vsebuje 3 najpomembnejše učinkovine Vichyjevih izdelkov proti gubam. Gube so v trenutku vidno napete, polt je enakomerna in sijoča, kot bi bila spočita.

Nasveti

  • Puder vedno začnemo nanašati na sredini obraza in ga razmazujemo navzven. Praviloma je največ rdečice in nepravilnosti na sredini obraza, zato je pomembno, da je tam nanos pudra malce izdatnejši kot na robu obraza.
  • Robove pudra na robu čeljusti skrbno zabrišemo proti vratu, da ni vidnih prehodov.
  • Za boljše prekrivanje preprosto nanesite dodatno ali malce izdatnejšo plast pudra; za bolj rahlo prekrivanje pa ga nanesite tanjši sloj.
  • Za mat videz kože uporabite Teint Idéal Kompaktni sijajni puder, ki bo vašo kožo lepo matiral, a je ne bo izsušil.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj