Kljub trudu gre vedno kaj narobe in lasje se na kakem delu obračajo čisto po svoje, da je cela frizura videti slaba.

Kaj potrebujete?

Dober fen (najbolje ionski), okroglo krtačo in sredstva za zaščito las pred toploto ter za oblikovanje in utrjevanje las.

Postopek

1. Pri pranju las se izogibajte pretežkim balzamom, razen če so vaši lasje zelo suhi in poškodovani. v vsakem primeru balzam temeljite sperite.

2. Nikoli ne začnite s popolnoma mokrimi lasmi. Privarčevale boste 70 odstotkov truda in časa, če boste najprej na tričetrt posušile lase, sploh konice. Pri sušenju si pomagajte s prsti, za volumen pa si jih sušite z glavo, obrnjeno navzdol. Šele nato se lotite posameznih pramenov.

3. Pozabite na klešče za ravnanje in kodranje las. Potrebujete le sušilnik za lase, precej potrpežljivosti, krtačo iz najlonskih vlaken in ustrezna sredstva za oblikovanje.

4. Da dobite volumen, obdelujte pramen za pramenom – lase razdelite na 6 do 8 predelov (odvisno od gostote las), s sušenjem pa začnite spredaj in se nato pomaknite na strani. Na koncu posušite zadnji del. Pomagajte si s sponkami kakršne so spodnje, da vam že posušeni lasje ne bodo uhajali in nagajali.

5. Ko zaključite, si s prsti oblikujte lase v želeno pozicijo ter zaključite z lakom za lase, ki vam bo pomagal obdržati pričesko cel dan.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj