Eno od vprašanj, ki jih je pretekli teden zastavila moda: bo prišlo do sodelovanja med Victorio Beckham in Rickom Owensom?

Fotografije britanske oblikovalke, ki je v Parizu večerjala s kalifornijskim upornikom in njegovo partnerico Michèle Lamy, so sprožile domneve, da bi ustvarjalca lahko imela v načrtu presenečenje.

Victorijino potovanje v Francijo je sledilo njeni izjemno uspešni modni reviji za pomlad/poletje 2023, ki je bila njena prva v evropski modni prestolnici in velik korak naprej v smislu obrti, izvedbe in stylinga.

“Zdi se mi, da je bil to za znamko odločilni trenutek,” je dejala Beckhamova o podvojitvi vrednot svojega podjetja in ponovnem oblikovanju sodobne ženske VB, ki je “precej intelektualna, precej ‘skulirana’, precej subverzivna”.

Izgleda, da Beckhamova načrtuje prihodnost na francoskih tleh, hkrati pa se se prepušča prazničnemu vzdušju. Odtenki dragih kamnov v njeni kolekciji jesen/zima 2023 so bili ob lučkah božičnega drevesa videti še posebej glamurozni. Ko se je sprehajala po Maraisu, je bila v svojih – zdaj že značilnih – črnih hlačnih nogavicah in prevelikem kratkem plaščku videti kot kombinacija oblikovalke in vplivnice.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj