Obstaja neskončen seznam razlogov, zakaj se lahko veselite, kako bo jesensko enakonočje 2022 vplivalo na vaše zodiakalno znamenje. Ne le, da je jesen obdobje, polno mehkih, pletenih puloverjev, deževnih dni, vročih čokolad, aromatičnih čajev in večerov in vikendov branja knjig – to je tudi čas, da v vsakdanjem življenju sprejmete ravnovesje in lepoto.

Kaj je sploh jesensko enakonočje? To si preberite tukaj.

Pomembno je tudi vedeti, da je jesensko enakonočje tudi trenutek, ko Sonce vstopi v Tehtnico, kardinalno zračno znamenje harmonije in diplomacije. Ko je sezona Tehtnice v teku, se nam običajno zgodi, da želimo umiriti svojo energijo, vaditi pozornost in v svojem življenju sprejeti močnejši občutek za ravnovesje.

In ker so naša življenja tako prepletena z življenji vseh drugih, je iskanje tega ravnovesja v veliki meri odvisno od vaše sposobnosti, da z nekom vzpostavite pristno povezavo. Naj vas jesensko enakonočje spomni, da prisluhnete in spoštujete pogled nekoga drugega.

Spodaj si preberite, kaj lahko pričakujete od letošnjega jesenskega enakonočja glede na vaše znamenje:

Oven

Jesensko enakonočje je za vas, Oven, vedno močna prelomnica. Sonce namreč vstopi v vašo sedmo hišo partnerskih odnosov in osvetli pomembne ljudi v vašem življenju. Ko se začnejo menjavati letni časi, boste morda bolj razmišljali o dinamiki odnosov, ki usmerjajo vaše življenje. Praznujte jesensko enakonočje tako, da okrepite svojo povezanost z ljudmi, ki so vam pomembni. Tudi če si težko pogledate v oči, imejte v mislih, da so odnosi zasnovani tako, da vas spreminjajo. S tem, ko predelujete vse, kar se je zgodilo, se učite, kako spremeniti tudi sebe. Na bolje, seveda!

Bik

Ob jesenskem enakonočju boste morda začutili željo po večji organiziranosti, Bik. Sonce vstopa v vašo šesto hišo obredov in rutine ter vas spodbuja, da se ponovno povežete z užitkom, ki ga prinaša popolno uživanje v sedanjem trenutku. Ker imate toliko dela, je pomembno, da se ponovno povežete s skrbjo zase, ki vas vrača k sebi. Z načrtovanjem dneva in upiranjem želji, da bi prestavili čas zase, negujete tudi sebe. Če ste padli s konja, je čas, da se povzpnete nazaj na vrh, saj ste pripravljeni, da se vrnete v svoj ritem.

Dvojčka

Čas je, da se ponovno povežete z vsem, kar imate v jeseni najraje. Z jesenskim enakonočjem se namreč vedno začne eno od najbolj živahnih in strastnih obdobij vašega letnega potovanja. Ko sonce vstopi v vašo peto hišo zabave, romantike in užitkov, je edina stvar, da počnete tisto, ob čemer se dobro počutite! Čeprav imate vse razloge za razvajanje, ne pozabite, da je to tudi močna priložnost, da izkoristite svojo ustvarjalnost in umetniške sile, ki se pretakajo v vas. Ne pozabite se posvetiti svojemu notranjemu otroku, saj je tu zato, da vam pomaga barvati zunaj meja.

Rak

V času jesenskega enakonočja se nihče ne počuti bolj prijetno kot vi, Rak. Sonce pošilja toploto v vašo četrto hišo doma in družine, zato jesensko enakonočje pomeni spremembo vaših prednostnih nalog. Namesto, da bi vas motiviral uspeh v javnosti, čutite potrebo po še večji skrbi za svoje osebno življenje. Ker se je začela jesen, se boste tolažili z okraševanjem hiše s svečami, raznimi pitami in gledanjem najljubših filmov z najbližjimi. Praviloma so najboljše stvari, ki jih ponuja življenje, tiste najpreprostejše. In če vas vaš dom ne tolaži, je čas, da naredite nekaj, kar vas bo vrnilo v vaše središče.

Lev

Ker se je že nenavadno ohladilo, boste morda imeli občutek, da se počasi prebujate in se otresate zaspanih poletnih vibracij. Jesensko enakonočje bo predstavljalo pomlajevalno spremembo, ki bo prebudila vaše čute in se dotaknila vaše radovednosti. Ker Sonce vstopa v vašo tretjo hišo komunikacije, vas jesensko enakonočje ne spodbuja le k druženju in ponovnemu povezovanju z bližnjimi prijatelji, temveč vas tudi navdihuje, da postavljate vprašanja in se naučite več o vsem, kar vas trenutno intrigira. Prilagodite se tistemu delu sebe, ki želi razširiti svoj intelekt, saj vaši možgani sprejemajo povečanje moči.

Devica

V trenutku, ko nastopi jesensko enakonočje, se konča tudi sezona Device in čeprav se poslovite od svojega sončnega povratka, hkrati sprejemate novo fazo svojega življenja, ki je prav tako vznemirljiva. Jesensko enakonočje je vedno simbolično v trenutku, ko Sonce vstopi v vašo drugo hišo denarja in stabilnosti, kar pomeni, da niste le razpoloženi za razmetavanje z vsemi najnovejšimi jesenskimi izdelki, ampak ste tudi razpoloženi, da si zagotovite dolgoročni uspeh! Zdaj je čudovit čas, da si začnete postavljati cilje in postavljati temelje za finančno neodvisnost in življenje, polno razkošja, ki si ga želite.

Tehtnica

Jesensko enakonočje nikogar ne motivira in mu ne daje toliko moči kot vam, Tehtnice. Navsezadnje je to tudi začetek sezone Tehtnic! Ko sonce zapleše v vašo prvo hišo samega sebe, se boste morda počutili bolj samozavestne, polne energije in žive v svoji koži. Zdaj, ko je vaš sončni povratek v teku, je čas, da razmislite o tem, kdo ste, kdo ste bili in kdo boste postali. Vendar namesto da bi bili do sebe pretirano kritični in pritiskali na kvadratni zatič, da se prilegel okrogli luknji, raje preživite čas v spoštovanju vsega, kar ste (z vsemi nepopolnostmi). To jesensko enakonočje ni namenjeno temu, da postanete nekdo, ki niste, ampak da postanete nekdo, ki ga lahko spoštujete.

Škorpijon

Škorpijon, jesensko enakonočje vedno občutite na globoki duhovni ravni. Navsezadnje takrat Sonce dremlje v vaši 12. hiši podzavestnih sil in vam prinaša zdravljenje na najbolj notranji ravni. Ko se jesensko enakonočje spusti v vaš svet, bodo vaše sanje morda postale bolj živahne in morda boste sprejeli nekaj pomembnih duhovnih prenosov. Če se v tem času počutite bolj zaspani, čustveni in leni, je to le zato, ker predelujete nekaj pomembnih notranjih ozdravitev. Zakaj si ne bi olajšali tega zdravljenja tako, da si zagotovite čas in prostor, da se prilagodite tej notranji preobrazbi? Prizemljite se tako, da pišete dnevnik, meditirate, spite in si preprosto privoščite nekaj zasluženega časa zase.

Strelec

Ob jesenskem enakonočju se vam bo morda spremenila celotna perspektiva. Ko se boste lotili skupinskih prizadevanj, boste morda začeli razmišljati po načelu “mi” namesto po načelu “jaz”. Ker Sonce vstopa v vašo 11. hišo skupnosti in družbenih povezav, izkoriščate svojo karizmo, da spodbudite pozitivne spremembe, ki se širijo v preostali svet. In ker 11. hiša vlada tudi upanju in sanjam, imate v času jesenskega enakonočja vse razloge, da si nekaj zaželite. Navsezadnje se dotikate velikega onkraj in krepite povezavo s svojo končno vizijo.

Kozorog

Zdaj, ko se je poletje končalo, se niste prišli igrat; prišli ste, da bi kaj naredili. Jesensko enakonočje napoveduje tudi trenutek, ko Sonce vstopi v vašo 10. hišo kariere in publicitete, kar vas navdihuje, da v novicah naredite val in pokažete vse vznemirljive nove dosežke, ki ste jih dosegli v zadnjem času. Če niste preveč ponosni na svoje delo, je to priložnost, da prevzamete odgovornost za svoje poklicno življenje in začnete uvajati spremembe, ki vas navdihujejo, da boste dali vse od sebe. In ker ste pogosto sami sebi največji kritik, obstaja velika verjetnost, da je preostali svet navdušen nad vašimi rezultati.

Vodnar

Pojdite ven in raziskujte, saj vas jesen kliče v veliko neznano. Jesensko enakonočje prinaša sezonsko spremembo, zato vas bo spodbudilo k ustvarjanju novih spominov, učenju novih stvari in obiskovanju novih krajev. Pripravite se, da boste na vse gledali z bolj odprtim umom, saj boste naredili korak nazaj in videli širšo sliko. Vdihnite svež zrak in se spomnite, da vas obkrožajo priložnosti, da pustite svoj pečat v svetu. Povsod okoli vas se skrivajo možnosti. Ko Sonce vstopi v vašo deveto hišo filozofije, modrosti in pustolovščin, spoznavate pravi pomen besede “carpe diem”.

Ribi

Ni le jesensko enakonočje, ampak tudi začetek strašljive sezone, in nihče ne čuti mističnega duha jeseni bolj kot vi. Sonce zdrsne v vašo osmo hišo teme in tabujev, zato vas vleče k globljemu in kompleksnejšemu razumevanju sveta okoli vas. Če vas nenadoma začnejo zanimati morbidne teme in želite premakniti ovojnico, za to krivite jesen! Osma hiša pa je povezana tudi z intimnostjo in skupnimi financami, zato je to enakonočje močna prelomnica za vaše odnose. Čas je, da postavite meje in začnete graditi zaupanje, ki je potrebno, da se nekomu odprete.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj