To, da je ženska urejena in ima dober slog, ne pomeni, da se valja v denarju in vsak dan nakupuje nova oblačila; niti ne pomeni, da nujno sledi modnim trendom. Prav nasprotno: vedno urejena ženska z dobrim slogom nosijo brezčasne kose in se držijo klasičnih modnih pravil. Njen ‘stajling’ je običajno povsem preprost, ima pa nekaj trikov, da izgleda vrhunsko. Ključ do tega pa je vsekakor: samozavest!

PREBERITE TUDI: Osnove dobrega videza (da boste videti naravno lepe, zdrave in spočite)

1. Drzni čevlji

Čevlji so zelo pomemben dejavnik celotnega izgleda. Če ste se odločile za ulični slog, dodajte barvne superge ali japonke. Bodite drzne (a z okusom)! Če želite biti elegantne, nosite visoke pete, zanimive vzorce ali pa povsem klasične čevlje. Pomembno je, da je obuvalo modno, lepo, čisto in da izraža piko na i stilu.

2. Vedno se oblečejo glede na priložnost in ne pretiravajo

Težko izberete oblačila glede na priložnost? Premislite, kam greste; kakšen je prostor dogodka, kdo bodo ljudje na dogodku in kaj veleva bonton. Vselej bodite urejene, a nikar se ne uredite preveč ali premalo. Namig: neka srednja pot je vedno rešitev, običajno pa je izhod v sili črna barva; le-ta vedno izpade lepo elegantno.
Če niste prepričane, se pozanimajte (vprašajte gostitelja ali tiste, ki pač vedo).

PREBERITE TUDI: 10 skrivnosti žensk, ki so vedno videti urejene

3. S seboj imajo ‘prvo kozmetično pomoč’

S seboj imajo vedno urejene dame vselej prvo pomoč: ličila ali druge morebitne pripomočke. Dan je lahko zelo dolg, zato je priporočljivo, da imate ob sebi nekaj kozmetičnih izdelkov, s katerimi si lahko popravite videz tudi preko dneva. V službi ali avtu imajo s seboj rezervne pare čevljev; srajce ali hlačnih nogavic.

4. Modni dodatki

Urejena ženska s slogom ve, da modni dodatki naredijo piko na i. A pozor: manj je več! Če si boste nadele uro, zapestnico, prstan, ogrlico, ruto, pas in bleščečo torbico, boste izgledale kot novoletna jelka. Ženske s slogom dobro vedo, da se z modnimi dodatki ne pretirava.

5. Brezhiben make-up in rdeča šminka

Rdeča šminka nič več ni rezervirana za gala priložnosti, temveč se jo brezskrbno lahko nosi vsakodnevno. Lepo urejene ženske nosijo popoln make-up (ne pretiravajo z ličili), in si drznejo tudi s kakšno divjo barvo šminke.

PREBERITE TUDI: 14 ključnih nasvetov največjih modnih gurujev

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj