… odvisno od njihove lokacije. Na primer, znamenje na nosu pomeni, da ste zelo pridni, medtem ko znamenje na obrazu predstavlja iskrenost.

1. Znamenje na čelu

Znamenja na čelu veljajo za znak  blaginje. Toda glede na njegov natančen položaj imajo lahko dodatne pomene.

  • Znamenje na levi strani čela lahko pomeni, da vam na žalost primanjkuje sreče in da se boste včasih morali nekoliko bolj potruditi, da boste dosegli tisto, kar si želite.
  • Če ga imate na sredini čela , to pomeni modrost in večje možnosti za uspešen zakon.
  • Na desni strani kažejo na to, da ste sposobni biti odličen spremljevalec, ne glede na to, ali gre za posel ali zakon.

2. Znamenje na licu

Če imate znamenje na licu, to pomeni, da ste pošteni, občutljivi in včasih sramežljivi. Toda, ko razmere to zahtevajo, se spremenite v neustrašnega vodjo. Več pomenov, odvisno od njegove lokacije, je:

  • Na levem licu pomeni, da se zaradi svoje vase zaprte narave včasih lahko izkažete kot arogantni.
  • Na desnem licu  – neverjetno ste skrbni in postavljate družino nad vse ostalo.

3. Znamenje v bližini ustnic

To znamenje je znak  šarma in elegance. Ne glede na to, ali gre za desni ali levi vogal zgornjih ustnic, si prizadevate za polno življenje. Druženje s prijatelji in potovanja sta dva izmed vaših najljubših hobijev. Tudi znamenje na spodnji ustnici pomeni, da imajo vaši otroci večje možnosti, da bodo zelo uspešni pri vsem, kar se bodo odločili v življenju.

4. Znamenje na nosu

Znamenja na nosu predstavljajo samospoštovanje in to, da ste zelo marljiv posameznik. Čeprav včasih drugi mislijo, da imate velik ego, veljate za velikega prijatelja.

5. Znamenje na nogah

Znamenja na nogah so znak, da uživate v potovanju. To je tudi znak, da ste prepoznani po svojih dobrih dejanjih. Če se znamenje nahaja na desni nogi, to pomeni, da imate odlično družinsko življenje. Znamenje na levi nogi pa lahko pomeni, da se lahko pojavijo nekatere finančne težave.

6. Znamenje na rami

Če imate vi ali kdo, ki ga poznate, znamenje na rami, to pomeni, da je odličen reševalec problemov in resnično odgovorna oseba, ki zmore vse, kar jim življenje vrže. Medtem ko uživate pomagati vsem okoli sebe, pazite, da vas drugi ne izkoristijo. In ne pozabite postaviti sebe na prvo mesto.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj