… tega pripravili osebnostno analizo. Preverite, če pri vas drži.

1. položaj: na boku

Pod vso mirnostjo se skriva velika samota, ki jo povzroča vaša obsedenost z vsem. Nimate strahu pred prihodnostjo. Tudi na najbolj nesrečno zimsko jutro imate nasmeh na obrazu. S spremembami nimate težav, ste naravni, drugi okoli vas malo manj. Včasih ste skeptični, vendar nikoli tako zelo, da ne bi upali tvegati.

2. položaj: spanje v položaju fetusa

To pomeni, da ste dober človek. Torej, ne morete si privoščiti, da vas ljudje ne bi imeli radi. Ste sentimentalist, občutljiva oseba. Vaši prvi zmenki so vedno sramežljivi. To je ena od težav, s katerimi se srečujete – sramežljivost. V življenju si želite ustvarjati – glasbo,  slike, ples; skratka, vse kar zajema umetnost.

3. položaj: ležanje na obrazu

To pomeni, da ste vodja. V življenju obožujete nadzor, se radi objemate, uporabljate pobudo in dajete naročila. Verjetno vse načrtujete vnaprej. Vaš občutek odgovornosti vam omogoča, da dosežete velik uspeh.

4. položaj: spanje na hrbtu 

Ste pozitivna oseba, ki ljubi življenje. Imate močno osebnost, vendar ste se odločili, da boste v življenju uživali in ne garali. Vse je na pravem mestu in točno tako kot si želite – vendar to tega ste prišli, ker ste se tako odločili, ne ker vam bi bilo to položeno v zibelko.
5. položaj: na hrbtu mirno in zravnano

Ste zahtevni, poslušni, spoštljivi in urejeni. V zasebnem življenju zelo tiha in mirna oseba, ki pa ne bo dopustila, da bi drugi delali napake. Težko odpuščate in ste izjemno hitro zamerljivi.

PREBERITE TUDI: Spanje za vikend ne odtehta pomanjkanja spanja čez teden

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj