"Dekle z ubijajočim slogom"

"Njeno telo je odlično za oblačenje,« je Ootenburg zaupal med pevkinim nastopom v Stockholmu. "Oblačila nosi izjemno dobro. Precej hitro sem ugotovil, da je neustrašna. Znamke kot so Givenchy, Tom Ford, Kenzo in kreacije oblikovalca Adama Selmana, so njeni najljubši kosi, s katerimi se prične proces stiliranja." Ključ dekleta z 'ubijajočim slogom' se skriva v tem, da mora imeti v svoj slog tudi osebno zaupanje. "V svoji koži se počuti zelo udobno in kar obleče, to je ona – tudi v odrskih kostumih."

Kaj pa njena prehrana?

Priljubljena hrana Rihanne pa so ogljikovi hidrati. "Rada ima testenine in karibsko hrano – njena najljubša je pražen piščanec. Poje veliko jedi, ki temeljijo na rižu. Rada ima te ogljikove hidrate in lahko poje karkoli. Je bitje navade," je zaupal njen osebni kuhar Kamal Kalokoh, ki ji pripravlja vse obroke na turneji ali pa ji jih prinese na dom. Rihanni zdravo prehranjevanje ni prioriteta, vendar Kalokoh vseeno pazi, da njena prehrana vsebuje dovolj pomembnih hranil, ki jih potrebuje za svoje naporne in hitre plesne rutine. Je pred in po vsakem nastopu, da vzdržuje visoko raven energije. "Ves ta riž ji daje dovolj energije za njeno delo. Tega se zaveda in ni oboževalec hitre prehrane. Ne boste je videli v McDonaldsu." Menda pa zna Rihanna tudi sama kuhati precej dobro.

Rihanna pa je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri med oblačenjem razkazuje svoje delno razgaljeno telo, ob fotografiji pa pripisala #LondonNightLife (Londonsko nočno življenje). Tvit je v zadnjih 15 urah delilo že 4300 oseb, 2900 ga je uvrstilo med svoje favorite, na instragramu pa je fotografija dobila 155 tisoč všečkov in 3500 komentarjev.


Rihannina slika, ki jo je objavila na Twitterju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj