… zdaj odločila, da pustita preteklost za seboj in se ponovno zbližata – ne samo na snemanjih, ampak tudi v zasebnem življenju. Neimenovani vir trdi, da 53-letna Kidmanova s ​​svojim 58-letnim bivšim možem poskuša znova vzpostaviti prijateljski odnos in morebitno poslovno partnerstvo, da bi izboljšala odnose s posvojenima otrokoma, 27-letno Isabello in 25-letnim Connorjem.

“Nicole in Tom sta se z ločitvijo prizadela in ni preveč zadovoljna z dejstvom, da bo edini način, kako otrokom povrniti zaupanje, zdaj, ko so odrasli, le njihov oče,” je razkril vir in dodal, da sta Isabell in Connor del Scientološke cerkve.

Leta po ločitvi so mediji poročali, da je Nicole “grožnja cerkvi”, zaradi česar se je morala držati stran od Belle in Connorja. Pred kratkim je Nicole v intervjuju za The New York Times znova omenila svojega nekdanjega moža in spregovorila o njuni skupni izkušnji pri snemanju erotičnega trilerja Stanleyja Kubricka ‘Eyes Wide Shut’. “Film smo snemali dve leti. Imela sva dva otroka, skupaj sva posnela triler, skuhala špagete … v tistem obdobju sva bila srečna,” je dejala 53-letna Nicole.

PREBERITE TUDI: Ali Tom Cruise res prihaja v Slovenijo? 

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj