Prazna Luna oz. Mlaj – kako vpliva na naše razpoloženje?

Energija Mlaja nam daje veliko nove moči, zato smo nemirni, iščemo zabavo in nas vleče ven. Lažje začnemo z delom, se lotimo novih projektov in stvari, ki smo jih že dolgo odlašali. Dogovarjamo se za poslovne zmenke ali družabne prireditve, lotimo se velikega čiščenja.

Včasih se moč Mlaja izrazi tudi negativno; skozi jezo, agresijo in celo krutost. Naši instinkti so povečani, lahko imamo povečan apetit. Občutimo lahko tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo. To je dobro obdobje za začetek česarkoli novega (tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu), saj se nam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej.

Ko Luna raste – torej od prazne do polne Lune – je čustveno obdobje, primerno za duhovne in ljubezenske zadeve. V tem času je tudi priporočljivo striženje las.

Mlaj v Levu bo v četrtek, 28. julija 2022

Mlaj v Levu bo 28. julija 2022 in v tem vročem poletnem mesecu bo v vas vzbudil prevzemanje odgovornosti. Ta astrološki dogodek vas bo spodbudil, da stvari izpeljete – tako pri delu kot pri zabavi. Poletje je na pol poti in čeprav nas letos pestita precejšnja vročina in huda suša hkrati, ni treba, da nas to ovira pri uživanju v vseh čudovitih sončnih dneh in romantičnih sončnih zahodih.

Kajti ko bo 28. julija 2022 sonce zašlo, bo nočno nebo prevzel Mlaj v Levu. To je dobra novica za vse, ki ste na morju, da odidete na plažo, saj vam bo pomagal uživati v vsem, kar ponuja poletje. Po besedah astrologov vam bo ta Mlaj pomagal narediti vse, kar je v vaši moči, da ohranite cvetoče družabno življenje, in vas spodbudil, da se med delovnim časom maksimalno potrudite.

Kaj Mlaj v Levu pomeni za vaše znamenje?

Mlaj bo vplival na vsa zodiakalna znamenja, vendar ga bodo najbolj občutili Lev, Vodnar in Rak.

Najprej se potopimo v zabavne stvari. Na skoraj vsako povabilo, ki vam pride na pot, boste rekli “da”. Zakaj pa ne? Ne glede na to, ali gre za uživanje na plaži, hlajenje v morju ali jezeru, peko na žaru na strehi ali vožnjo s supom po bližnji reki –  vi boste tam. In, odkrito povedano, če nihče drug nima načrtov, si boste poletno zabavo pripravili sami. Navsezadnje niste tisti, ki bi sedeli doma in čakali.

Mimogrede, že zdaj se počutite dobro. Imate svoj edinstven slog in vzdušje, ki ga doživljate – to vam pripada. Seveda bodo to opazili tudi drugi ljudje, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo vabili na zmenke nekoliko pogosteje kot običajno. In če ste že srečno vezani, se bosta s partnerjem le še bolje ujela kot sicer. Kaj je lahko še boljše?

Odlično tudi na kariernem področju

Vse te trdne in odločne vibracije se bodo prenesle tudi na vašo kariero. Na delovnem mestu se boste odločili za nove poteze, da bi si zagotovili napredovanje ali celo novo službo. Zavedate se, da vam nihče ne bo samo dajal stvari, in ne bojite se, da bi se stvari zgodile.

Kako bo Mlaj v Levu vplival na preostanek vašega leta?

Mlaj v Levu bo navdihnil in celo podžgal vašo željo, da se stvari zgodijo pod vašimi pogoji (energija ognjenih znamenj!). Ne glede na to, ali gre za snovanje zabavnih načrtov iz zraka; ali pa za to, da boste v službi delali na polno, boste sami določali, kaj bo sledilo, in ne boste čakali, da bo to namesto vas storil nekdo drug.

Poleg tega boste z lastnim občutkom za sebe spoznali, kako dobro se počutite, če ste samo vi. In to vas bo naredilo privlačnejše, bodisi za bodoče partnerje bodisi za ljudi, ki bodo prišli v vašo orbito.

Kdaj bo naslednji Mlaj?

Naslednji Mlaj bo 16. avgusta 2022 v znamenju Ovna. Med njim se boste poskušali gibati v počasnejšem tempu kot običajno, da boste lahko stvari opravili pravilno. Za zdaj uživajte v občutku, da ste odločni kot sam vrag!

PREBERITE TUDI: 4 kardinalna znamenja in njihov pomen

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj