… tehtnice. Bo najbolj svetla in največja polna luna letošnjega leta, ki bo prinesla sožitje in harmonijo med ljudi. Njeno sporočilo je “bodimo skupaj, bodimo si podpora.”

Zakaj ime rožnata luna?

Naj vas ime ne zavede. Luna se dejansko ne bo obarvala rožnato, tako so jo poimenovali zaradi pomladanskega cvetenja v naravi. Svojo največjo moč bo dosegla ob 22.35 po centralnem času in po tem dogodku jo boste lahko še nekaj naslednjih dni opazovali v vsem njenem sijaju. To bo idealen čas za razmišljanje in meditiranje.

V znamenju števila 7

Luna bo v znamenju števila 7. Ta številka med drugimi pomeni tudi vero – vero vas, vero v druge. To je še posebej pomembno v tem času, ko je med nami toliko negotovosti glede prihodnosti. Kar smešno naključje je, da je luna v znamenju številke 7 ravno v času ‘samoizolacije’ po širnem svetu, saj številka spodbuja čas razmišljanja in čas samote. Znano je, da številka predstavlja, da boste veliko časa preživeli znoraj in sami. Ironično, kajne?

Odnosi v obdobju polne lune

V odnosu morate biti iskreni, neposredni in zvesti. Če vas bo nekaj zmotilo pri partnerju, tega ne držite v sebi, saj bo povzročilo hude zamere kasneje. Podprite partnerja in skupaj naredita načrt za prihodnost, polna luna bo poskrbela, da bosta oba zelo inovativna. Nikar ne skrivajte svojih čustev, vaš partner bo še posebej dovzeten in ranljiv.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj